Δάσκαλος εναντίον μαθητή στον ημιτελικό της Euroleague

Αθλητισμός
Δάσκαλος εναντίον μαθητή στον ημιτελικό της Euroleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει σήμερα η δράση στο Final Four της Euroleague όπου δυστυχώς δεν θα έχουμε ελληνική εκπροσώπηση. Φενάρμπαχτσέ- Ζαλγκίρις (19:00) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στους αποψινούς ημιτελικούς με στόχο την πρόκριση στον τελικό με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τα βλέμματα συγκεντρώνει η μονομαχία του Ζάλικο Ομπράντοβιτς με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους, του δασκάλου με τον μαθητή, κατά έναν τρόπο…

Το γεγονός πάντως έδωσε έμπνευση στους ανθρώπους της Euroleague, οι οποίοι δημιούργησαν ένα εκπληκτικό σκίτσο ενόψει του αποψινού ημιτελικού. Οι δύο προπονητές μάχονται με τα φωτόσπαθα τους σαν πρωταγωνιστές του Star Wars!

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, οι πρωταθλητές του Ομπράντοβιτς, έμαθαν καλά τον δρόμο έκαναν τα δύσκολα - εύκολα και με την δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας δεν αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες μέχρι το Βελιγράδι. Από εκεί και πέρα απέναντι της υπάρχει η μάδα που ίσως κανείς να μην πόνταρε τα λεφτά της στην αρχή της σεζόν και αυτή δεν είναι άλλη από την εκπληκτική, Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ζει ημέρες 1999 και αφού πέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού στα playoffs παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, εντυπωσίασε και πλέον θέλει να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες του θεσμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News