default-image

Λυπημένος ο Σιμεόνε που δεν θα είναι στον πάγκο στον τελικό

Αθλητισμός
Λυπημένος ο Σιμεόνε που δεν θα είναι στον πάγκο στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι αύριο το βράδυ (21:45) στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Europa League αλλά θα χρειαστεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα, γεγονός που τον λυπεί, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

"Αύριο θα παίξουμε σε έναν ακόμη τελικό, υπάρχουν έντονα συναισθήματα, είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και ταπεινοί. Θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δουλεύει σκληρά και επιτίθεται καλά. Έχουν πολύ καλή επίθεση με πολλές λύσεις".

"Είχαν εξαιρετική σεζόν, στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Θα είναι σπουδαίος τελικός, μεταξύ δύο παρόμοιων ομάδων", τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε για τον εαυτό του: "Δεν ήμουν στον πάγκο στο ματς με την Άρσεναλ και θα γίνει το ίδιο και αύριο. Είμαι λυπημένος που δεν θα είμαι στον πάγκο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Χερμάν Μπούργος. Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και έχουμε δουλέψει πολύ καιρό μαζί".

"Άλλο το Europa League και άλλο το Champions League, όμως ένα τρόπαιο είναι πάντα ένα τρόπαιο. Όταν είχαμε πάρει το Europa League to 2012 ήταν ένα σημαντικό βήμα για εμάς, πήραμε αυτοπεποίθηση, ωριμάσαμε από αυτό, κάτι πολύ σημαντικό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News