Κουτάντου, Βασιλογιαννάκη και Χιώτη στο Πανελλήνιο κολύμβησης ΑμεΑ

Αθλητισμός
Κουτάντου, Βασιλογιαννάκη και Χιώτη στο Πανελλήνιο κολύμβησης ΑμεΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει το σωματείο «Ζωοδόχος Πηγή» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα το ηρακλειώτικο σωματείο θα εκπροσωπήσουν οι Μαρία Κουτάντου, Φωτεινή Βασιλογιαννάκη και Ευαγγελία (Σύλια) Χιώτη. Η Μαρία Κουτάντου θα αγωνιστεί στα 50, 100, 200 ελεύθερο και 100 ύπτιο στην κατηγορία S14. Η Φωτεινή Βασιλογιαννάκη θα αγωνιστεί στα 50 ελεύθερο και 100 πρόσθιο στην κατηγορία S14, ενώ η Ευαγγελία (Σύλια) Χιώτη θα αγωνιστεί στα 50 και 100 ελεύθερο, 100 πρόσθιο και 200 μικτή στην κατηγορία Vision (όραση).

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Κουτάντου και η Φωτεινή Βασιλογιαννάκη από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλες επιτυχίες και σπουδαία ρεκόρ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Αγαπητού Μηναδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σύλια Χιώτη αποτελεί νέο μέλος της ομάδας που προπονείται την τελευταία δεκαετία στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου μαζί με το σωματείο Δελφίνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News