default-image

Σάκοτα: «Έλλειψη σεβασμού από τον ΕΣΑΚΕ»

Μπάσκετ
Σάκοτα: «Έλλειψη σεβασμού από τον ΕΣΑΚΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το παράπονό του για το γεγονός ότι ο ΕΣΑΚΕ δεν τροποποίησε το πρόγραμμα της Basket League λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League εξέφρασε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο προπονητής της Ένωσης μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κύμη επιτέθηκε στον ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι δεν υπολογίζει την ΑΕΚ.

Αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Σάκοτα τόνισε: «Πριν μιλήσω για τον αυριανό αγώνα με την Κύμη, θα ήθελα να πω ακόμα μία φορά ότι η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four. Μας άφησε με το ίδιο πρόγραμμα κι έτσι δεν είχαμε περιθώρια ξεκούρασης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πρωτάθλημα που όλοι αγωνιζόμαστε».

Αναφερόμενος στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό και αυτό που ακολουθεί με την Κύμη είπε: «Από την άλλη τώρα, προσπαθούμε να μαζευτούμε μετά και την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό και να παίξουμε ακόμα και την τελευταία στιγμή, όσο καλύτερα μπορούμε αύριο. Η Κύμη είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και εμείς θα παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News