Αθλητισμός

Γκραν πρι στο Μαϊάμι από του χρόνου στη Formula 1

Ένα νέο γκραν πρι θα προστεθεί, όπως όλα δείχνουν, στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από τη νέα σεζόν καθώς οι Αρχές του Μαϊάμι ψήφισαν υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στο κέντρο της πόλης.

 

Μετά την απόφαση αυτή ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις των Αρχών του Μαϊάμι με τους υπεύθυνους της Formula 1 και εάν όλα πάνε καλά θα προγραμματιστεί το γκραν πρι στο καλεντάρι της νέας σεζόν. Μάλιστα ήδη υπάρχει το σκεπτικό ο αγώνας να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019 στο Μαϊάμι.

 

Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής ψηφοφορίας, ο διευθύνων σύμβουλος για τις εμπορικές λειτουργίες στη Formula 1, Σον Μπράτσιζ, επισήμανε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που λάβαμε την προκαταρκτική έγκριση για να φέρουμε ένα γκραν πρι της Formula 1 στο Μαϊάμι. Αναγνωρίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της διαδικασίας και θα πιάσουμε άμεσα δουλειά με τους διάφορους φορείς της κοινότητας, προκειμένου να φτάσουμε σε μια τελική συμφωνία. Η Formula 1 στο Μαϊάμι αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία να φέρουμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό θέαμα του πλανήτη σε μια από τις διάσημες πόλεις του κόσμου και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ταξίδι έχει ξεκινήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια