Καθοριστικό ματς για τον Εργοτέλη σήμερα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Αθλητισμός
Καθοριστικό ματς για τον Εργοτέλη σήμερα κόντρα στον Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης οι οποίοι σε ενδεχόμενη κατάκτησή τους θα δώσουν στον Εργοτέλη σαφέστατο προβάδισμα αναφορικά με το στόχο της παραμονής, μόλις λίγες στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται σήμερα στις 17:00 τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, οι οποίες το τελευταίο διάστημα συνδυάζονται και με τα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο το παιχνίδι με την ομάδα από τις Σέρρες είναι το κρισιμότερο της χρονιάς.

Είναι εκείνο το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς την κατάσταση στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, καθώς σε ενδεχόμενη νίκη του Εργοτέλη, οι «κόκκινοι» υποβιβάζονται και μαθηματικά, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου θα διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σ' αυτό μάλιστα ο Εργοτέλης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του δεινού του σκόρερ, του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος όχι μόνο δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Σπάρτη, αλλά τιμωρήθηκε και με ποινή δύο αγωνιστικών, με το τεχνικό επιτελείο να πρέπει να βρει τις απαραίτητες λύσεις για τα δύο επόμενα παιχνίδια που έρχονται.

Από κει και πέρα, περαιτέρω προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Μανουσάκη να τίθεται εκ νέου στη διάθεση του προπονητή του, και ως εκ τούτου οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν πανέτοιμοι για το τρίποντο της νίκης που θα τους διατηρήσει το προβάδισμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το κυρίως… μενού της αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει στις 15:30 εκτός έδρας την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ ο ΑΟΧ Κισσαμικός υποδέχεται μισή ώρα νωρίτερα τον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σήμερα 17:00

Εργοτέλης - Πανσερραϊκός (ΕΡΤ3)

Αύριο 15:00

ΑΟΧ Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου

Αύριο 15:30

Καραϊσκάκης - ΟΦΗ

Αύριο 17:00

Τρίκαλα - Αιγινιακός

Απόλλων Λάρισας - Παναιγιάλειος

Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΡΤ Web)

Παναχαϊκή - Σπάρτη (ΕΡΤ3)

1.ΟΦΗ 74

2.Άρης 73

3.Παναχαϊκή 63

4.ΑΟΧ/Κισσαμικός 55

5.Δόξα Δράμας 51

6.Τρίκαλα 49

7.Απόλλων Πόντου 47

8.ΑΕ Καραϊσκάκης 44

9.Απόλλων Λάρισας 43

10.Εργοτέλης 40

11.Σπάρτη 40

12.Αναγέννηση Καρδίτσας 37

13.Αιγινιακός 37

14.Πανσερραϊκός 29

15.Καλλιθέα 24

16.Παναιγιάλειος 24

17.Βέροια 5

18.Αχαρναϊκός -51

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News