Τέταρτος στην Ελλάδα ο ΚΟΗ, χάλκινο η Αρμάου

Αθλητισμός
Τέταρτος στην Ελλάδα ο ΚΟΗ, χάλκινο η Αρμάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου από το Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης νεανίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης από τις 3 έως τις 6 Μαΐου.

Η Μαριλένα Αρμάου πιστοποίησε για μια ακόμη φορά την ποιότητά της, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Solo, πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό πρόγραμμα στον τελικό. Επίσης στο Ντουέτο μαζί με την Ειρήνη Κάββαλου κατέκτησαν την 4η θέση, ενώ στο Κόμπο και στο Ομαδικό τα κορίτσια του ΚΟΗ κατέκτησαν την 5η θέση, προσθέτοντας κι άλλους πόντους στο σωματείο τους, που κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα, πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, το δευτεραθλητή ΝΟΒΑ και τον τρίτο Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Στο Ομαδικό και στο Κόμπο για τον ΚΟΗ αγωνίστηκαν οι Αρμάου Μαριλένα, Κάββαλου Ειρήνη, Γεωργιουδάκη Βιργινία, Μιχελουδάκη Ιωάννα, Πηρουνάκη Έφη, Μακράκη Βίλμα-Μαρία, Μαυρογιάννη Λυγερή, Μακράκη Χάρις και Τρυπάκη Κατερίνα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στο Ντουέτο αγωνίστηκαν και οι Γεωργιουδάκη Βιργινία-Μιχελουδάκη Ιωάννα, Πηρουνάκη Ευτυχία (αναπληρωματική), οι οποίες ήταν 9ες, ενώ η Βιργινία Γεωργιουδάκη στο Solo κατέλαβε τη 13η θέση.

Οι αθλήτριες της Εθνικής Αρμάου Μαριλένα, Κάββαλου Ειρήνη και Γεωργιουδάκη Βιργινία παρέμειναν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα kαλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης γυναικών-νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Το Δ.Σ. του ΚΟΗ συγχαίρει τις αθλήτριές του και τις προπονήτριές τους Μαμιαούρι Λέλα και Λιαδάκη Πέλα και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News