default-image

Ο Εργοτέλης προσκόμισε βίντεο και περιμένει την τιμωρία του Κάιπερς

Αθλητισμός
Ο Εργοτέλης προσκόμισε βίντεο και περιμένει την τιμωρία του Κάιπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωινή προπόνηση στο Παγκρήτιο στάδιο συνέχισαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Εργοτέλη ενόψει του Σαββατιάτικου (17:00) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκο.

Ο Τάκης Γκώνιας κάνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Ούγκο Κάιπερς.

Ο Βέλγος επιθετικός, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Σπάρτη και αύριο αναμένεται από την πειθαρχική επιτροπή της Football League να γίνει γνωστή η ποινή που θα του επιβληθεί. Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν προσκομίσει στο αρμόδιο όργανο το σχετικό βίντεο όπου ξεκάθαρα φαίνεται η υπερβολική αντίδραση και το θέατρο του αντιπάλου όπως επίσης και η αυστηρή απόφαση του διαιτητή να δείξει την κόκκινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, είδε τον Γιώργο Μανουσάκη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς μετά το χτύπημα στο κουτεπιέ το οποίο τον κράτησε εκτός αποστολής στο ματς με την Σπάρτη. Ο νεαρός επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς καμία ενόχληση θέτοντας έτσι τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Ροβίθη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ακολούθησαν κανονικά την προπόνηση.

Ρεπό έχει η ομάδα του Εργοτέλη αύριο ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί το πρωί (10:30) της Πέμπτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News