"Καυτή" Μικτή Ζώνη - Highlights!

Απόψεις
"Καυτή" Μικτή Ζώνη - Highlights!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυλαία της επόμενης μέρας του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, η συνέχεια της μάχης του Εργοτέλη για την μαθηματική παραμονή στη Football League, τα κλειδιά για το εισιτήρια ανόδου στη Β΄εθνική, η κατάσταση στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, είναι τα… τοπικά θέματα που θα περάσουν απόψε από το μικροσκόπιο της «Μικτής Ζώνης – Highlights»!

Η αθλητική εκπομπή της Δευτέρας έχει πλούσιο υλικό με τη μορφή των «highlights» από τη στέψη της ΑΕΚ και ευδαιμονική κατάσταση των φίλων της, και με την κατάκτηση του Basket Champions League, το νέο εκπληκτικό mini movie της Eurolegue, με κυρίαρχα τα καλύτερα στιγμιότυπα (όπως κάθε φορά) των τεσσάρων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που κλείνουν ολοένα τις θέσεις προνομίων της κορυφής και της ουράς.

Το «Clasico» στη La Liga συναρπάζει, όπως και η έκβαση των αποτελεσμάτων που στέλνουν την Βαλένθια παρά την ήττα της στο Champions League. Συναρπαστικά πράγματα και στην Premier League, με την επιστροφή της Γουλβς και της Κάντριφ προς λύπη της Φούλαμ που μπαίνει στη βάσανο των play-off στην Τσάμπιονσιπ, μαζί με τις Άστον Βίλα (4η), Μίντλεσμπρο (5η) και Ντέρμπι Κάουντι (6η). Τι να πεις και για την απίστευτη τράμπα που έγινε για την σωτηρία της Μπόλτον στην ίδια κατηγορία.

Ήθελε μόνο νίκη στο ματς κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μέχρι το 87’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 και με τέρματα στο 87’ και το 88’ έφερε τούμπα το ματς και πήρε τους τρεις βαθμούς (3-2) που ήταν αρκετοί για να βάλει από κάτω τις Μπάρνσλεϊ και Μπέρτον Άλμπιον! H Γιουβέντους σφιχταγκαλιασμένη με τον τίτλο στη Serie A και εν όψει του τελικού κυπέλλου στην Ιταλία με τη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο!

Πρωταθλήτρια στην Πορτογαλία η Πόρτο για πρώτη φορά μετά το 2013 και συνολικά 28η στην ιστορία της! Από μια αδύναμη κλωστή κρέμεται η παραμονή του Αμβούργου (μοναδική ομάδα που δεν έχει ποτέ υποβιβαστεί) στην Bundesliga! Αυτά κι άλλα πολλά απόψε στη «Μικτή Ζώνη Highlights» με το Στέλιο Μαλτεζάκη. Μαζί  ο Γιάννης Καλιακάκης, ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης (αρχισυνταξία) και η Νίκη Μηλιαράκη σε σπέσιαλ θέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News