Στο γήπεδο για τελευταία φορά ο Αντώνης Κουτσογιαννάκης

Αθλητισμός
Στο γήπεδο για τελευταία φορά ο Αντώνης Κουτσογιαννάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρίγησαν και οι πέτρες στην κηδεία του αγαπητού ποδοσφαιρικού παράγοντα Αντώνη Κουτσογιαννάκη. Οδύνη και βουβή θλίψη κατά την τελευταία περιφορά από το γήπεδο του Κρουσώνα.

Βουβή θλίψη και ανείπωτος πόνος έχει απλωθεί στον Κρουσώνα μετά το τελευταίο αντίο στον ποδοσφαιρικό παράγοντα Αντώνη Κουτσογιαννάκη.

Πλήθος κόσμου από τον Κρουσώνα και το Ηράκλειο, άνθρωποι του ποδοσφαίρου που είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, αποχαιρέτισαν συγκλονισμένοι τον αγαπητό «Κουτσογιάννη», όπως ήταν ευρύτερα γνωστός.

Ανάμεσα στο πλήθος ήταν σιωπηλός και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενώ στεφάνι έστειλε στη μνήμη του ο επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης. Κι αυτό καθώς ο εκλιπών είχε διατελέσει επί χρόνια πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κρουσώνα.

Μέσα σε θρήνο και κλίμα οδύνης η ομάδα του Κρουσώνα σε αγαστή συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος έκαναν πράξη την τελευταία του επιθυμία: να περάσουν όλοι μαζί από το γήπεδο που με τόση αφοσίωση υπηρέτησε επί δεκαετίες ο Αντώνης Κουτσογιαννάκης.

Λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο «Κουτσογιάννης» επικοινώνησε από το νοσοκομείο με ανθρώπους της ομάδας και εξέφρασε την επιθυμία να περάσει η νεκρική πομπή από το γήπεδο του Κρουσώνα, όπως ακριβώς συνέβη.

Σημειώνεται ότι ο 70χρονος Αντώνης Κουτσογιαννάκης ήταν ιδρυτικό μέλος της τοπικής ομάδας του Κρουσώνα. Είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής ενώ είχε διατελέσει αργότερα ποδοσφαιρικός παράγοντας υπηρετώντας την τοπική ομάδα ΠΑΟΚ από πολλές επιτελικές θέσεις.

Η τωρινή διοίκηση θέλοντας να τιμήσει την προσφορά του «Κουτσογιάννη» στην ομάδα τον ανέδειξε ως επίτιμο πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Το neakriti.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

https://www.youtube.com/watch?v=1sX3QmU0o7U?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News