Αθλητισμός

Ο Φωτιάδης διαιτητής στο Αήττητος-Ηρόδοτος

Με στόχο να μείνει… αήττητος απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, ο Ηρόδοτος θα συνεχίσει την Κυριακή την προσπάθειά του στα μπαράζ ανόδου στην Football League.

 

Oυσιαστικά μετά από δύο αγωνιστικές στη διαδικασία των μπαράζ, πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής, αφού Αήττητος και Ηρόδοτος ισοβαθμούν στην πρώτη θέση έχοντας από τέσσερις βαθμούς. Άρα ο νικητής θα πάρει πλέον ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην προσπάθεια ανόδου.

 

Σήμερα ορίστηκαν και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής, με ρέφερι στα Σπάτα να είναι ο Φώτιος Φωτιάδης από την Καστοριά με βοηθούς τους Πρέντζα (Δυτ. Αττικής) και Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας). Στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικό διαιτητής θα είναι ο Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας). Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

*Αήττητος-Ηρόδοτος (γηπ. Σπάτων): Φωτιάδης (Καστοριάς), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), παρ: Κυρίου (Αρκαδίας).

 

*Αστέρας-Εθνικός (γηπ. Αμαλιάδας): Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), Γκοτσόπουλος (Αχαϊας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας), παρ: Σπυράκης (Λακωνίας).

 

Η βαθμολογία

1.Ηρόδοτος        4

2.Αήττητος         4

3.Εθνικός            2

4.Αστέρας Αμ.    0

Σχόλια