default-image

Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ ο Μαυροπάνος

Αθλητισμός
Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ ο Μαυροπάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο χθες με τα χρώματα της Άρσεναλ και παρά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ξεχωρίσει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Αρσέν Βενκέρ έκανε ειδική αναφορά το νεαρό Έλληνα αμυντικό μετά τη λήξη του ντέρμπι. «Στις προπονήσεις έχει δείξει πως έχει υψηλή ποιότητα, αλλά πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό μέχρι να δεις πώς ανταποκρίνεται κάποιος υπό πίεση σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μέχρι τότε δεν ξέρεις. Οι μεγάλοι παίκτες τα πάντα καλύτερα στους αγώνες από ό,τι στις προπονήσεις. Εκείνοι είναι που κάνουν καριέρα, γιατί υπάρχουν πολλοί που στους αγώνες κάνουν λιγότερα από ό,τι στις προπονήσεις. Αυτό ήταν το ερωτηματικό για τον Κωνσταντίνο και πιστεύω πως τα πήγε καλά. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητά του στο ντέρμπι», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Και σήμερα, όμως το ESPN έχει ένα ειδικό αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο αναφέροντας:  «Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον 20χρονο. Δεν φάνηκε καθόλου φοβισμένος, πήρε τις κεφαλιές και το ότι τελείωσε με 92% ακρίβεια στις πάσες στο Όλντ Τράφορντ δείχνει ότι έχει πραγματική ψυχραιμία»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News