default-image

Ικανοποιημένος ο Βισκαδουράκης, περιμένει βελτίωση ο Γωνιωτάκης  

Αθλητισμός
Ικανοποιημένος ο Βισκαδουράκης, περιμένει βελτίωση ο Γωνιωτάκης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα του μπάσκετ, όμως ο Γιάννης Βισκαδουράκης δεν εφησυχάζει επισημαίνοντας ότι το Δειλινό θα βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Κυριακή (6/5) στις 20:00 στο Λίντο.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ο Εργοτέλης νίκησε με 60-47 το Δειλινό τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, η οποία μας έδωσε τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συγκέντρωση, το πάθος και τη δύναμη που είχαν. Τους αξίζουν πολλά μπράβο. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο συγκεντρωμένα και σκληρά για να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Το Δειλινό είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ίσως επηρεάστηκε από την αγωνιστική απραξία. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς θα είναι πολύ δυνατοί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης, από την πλευρά του Δειλινού επισήμανε: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό και δεν καταφέραμε να βρούμε τα πατήματά μας, με αποτέλεσμα να είμαστε άστοχοι σε ελεύθερα σουτ, στις βολές, ακόμα και λέι-απ χάσαμε. Βγάλαμε φάσεις, πήραμε τα σουτ που έπρεπε, αλλά ήμασταν άστοχοι. Καταφέραμε να αντιδράσουμε κάποιες φορές, αλλά δεν είχαμε σταθερότητα. Εάν δε μας καταβάλει το άγχος, θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News