O Ηρακλειώτης φυσιοθεραπευτής που διαπρέπει στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
O Ηρακλειώτης φυσιοθεραπευτής που διαπρέπει στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το 2014 και όταν τελείωσε τις σπουδές του, ο Μάνος Κασαπάκης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να αναρριχηθεί από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ πλέον έχει τη θέση του επικεφαλής φυσιοθεραπευτή στο «τριφύλλι».

Ο ίδιος μεγάλωσε στο Ηράκλειο, έχει εξειδίκευση στην αθλητική φυσιοθεραπεία και στο manual therapy, ενώ είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από την αφιέρωση του Λουτσιάνο στο τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο. Σε χρόνο ρεκόρ και μέσα σε 5 μήνες ο Βραζιλιάνος όχι μόνο επέστρεψε αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Μάνο Κασαπάκη να είναι εκείνος που τον είχε υπό την εποπτεία του όλο αυτό το διάστημα.

Προερχόμενος από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ο αδερφός του Χρήστος αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηροδότου αυτό το διάστημα, ο Μάνος ξεκίνησε να δουλεύει στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2014, ενώ όταν έφυγε το τιμ Καρβουνίδη από την πρώτη ομάδα, τότε ανέλαβε εκείνος επικεφαλής φυσικοθεραπευτής και μέχρι σήμερα βρίσκεται στους "πράσινους" προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News