Αθλητισμός

Διακρίσεις για τις αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ωρίωνα

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλήτριες του Ωρίωνα στο 3ο  διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης με την επωνυμία «Νηρέας Synchro Cup», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι το περασμένο σαββατοκύριακο υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Στους αγώνες πήραν μέρος 210 αθλήτριες από πέντε χώρες και τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν ήταν υψηλού επιπέδου.

 

Η αποστολή του Ωρίωνα ήταν πολυπληθής και κατάφερε να κατακτήσει τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη θέση στο ομαδικό κατέκτησαν οι αθλήτριες Ταμπακάκη Δέσποινα, Παπαστεφανάκη Καλλή, Πουλινάκη Μαρία, Κανάκη Ματίνα, Γιαλαμά Κρύστη, Οικονομάκη Ροδόλφα, Κατσαπρακάκη Κάλλια, Κοπανιστού Ειρήνη και Αλεξάκη Ευαγγελία. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο ντουέτο και οι Παπαστεφανάκη Κάλλη, Γιαλαμά Κρύστη και Ταμπακάκη Δέσποινα, ενώ δύο ακόμη πρωτιές πανηγύρισαν οι Γιαλαμά Κρύστη και Ταραζά Γλυκερία στο σόλο. Τον κύκλο των διακρίσεων έκλεισαν οι αθλήτριες Ταραζά Γλυκερία, Κεφαλούκου Εύη και Σφακιανάκη Σοφία καθώς κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ντουέτο.

 

Από εκεί και πέρα, την πρώτη θέση στο αγώνισμα των φιγούρων κατέκτησε η Γιαλαμά Κρύστη και την 3η η Κανάκη Ματίνα και η Ταραζά Γλυκερία.

 

Το Δ.Σ. του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους για την μεγάλη αυτή επιτυχία τους και τους εύχεται πολλές επιτυχίες και στο μέλλον.

Σχόλια