Καυστική ανακοίνωση των οργανωμένων για τα Περιβόλια

Ποδόσφαιρο
Καυστική ανακοίνωση των οργανωμένων για τα Περιβόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ (Snakes-4, Κρήτες-4 και ομιλίτικο στέκι Αρχανών) για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Καυτηριάζουν τη συμπεριφορά των φιλάθλων της χανιώτικης ομάδας, με επίκεντρο συγκεκριμένα συνθήματα κατά του Ηρακλείου.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Είστε οι ντροπές των Κρητικών οπαδών. Μετά από όλα όσα έγιναν στα Περιβόλια, καλούμαστε να πάρουμε θέση και να τοποθετηθούμε δημόσια προκειμένου να μην γίνει ξανά το «άσπρο-μαύρο». Αν και τα «ασπρόμαυρα» είναι τα χρώματα της ζωής μας και αυτά που θα μας συνοδεύουμε μέχρι το τέλος της ζωής μας, ακόμα και μετά από αυτό.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε το παρόν στο γήπεδο των Περιβολίων δίχως να προκαλέσει με την συμπεριφορά του, αλλά αντίθετα έδωσε (ασπρόμαυρο) χρώμα σε ένα γήπεδο που όλη την χρονιά φιλοξενεί 50-100 άτομα. Χάρη σας κάναμε που ήρθαμε και είδατε από κοντά πως είναι να γεμίζει το γήπεδο από 900 Κρητικούς και όχι από 900 «γενίτσαρους», όπως έχετε μάθει να φιλοξενείτε όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς έχουμε «αδέρφια» από τα Χανιά που γνωρίζουν ότι η μόνη μεγάλη ομάδα της Κρήτης είναι ο ΟΦΗ και ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία να βρίσουμε την πόλη. Αν υπάρχει μια ομάδα πάνω στο νησί που το ενώνει από την Σητεια μέχρι και τα Χανιά αυτή είναι ο ΟΦΗ. Ούτε ο πλατανιάς, ούτε ο ΑΟΧ/κισσαμικός. Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να συγκριθούμε μαζί σας, γιατί είστε ανύπαρκτοι ακόμα και μέσα στην ίδια σας την πόλη.

Όμως το Σάββατο ξεπεράσατε κάθε όριο. Βρίσατε το νησί μας, βρίσατε την πόλη μας. Ο γενιτσαρισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δεν είστε ΑΟΧ/Κισσαμικός, είστε οπαδοί του ΠΟΚ και τίποτα παραπάνω.

Είστε οι ντροπές των Κρητικών οπαδών. Φροντίστε να χειροκροτήσετε τους «γαβροβάζελους» την επόμενη φορά που θα έρθουν, αν και οδεύετε προς αφανισμό και για να δείτε τις ομάδες σας θα πρέπει να έρθετε στο «Γεντί Κουλέ». Και αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε αν είστε αλεξιπτωτιστές, είτε αν είστε αρσενικοί. Και δυστυχώς για εσάς (αλλά και για εμάς) δεν είστε τίποτα από τα δύο.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Εδώ είναι Κρήτη, εδώ είμαστε ΟΦΗ. Οτιδήποτε άλλο δεν μας εκφράζει και είμαστε απέναντι του. Εσείς δεν μπορείτε να μιλήσετε για εμάς. Είστε πολύ μικροί για να το κάνετε.

Εμείς δεν σας βλέπουμε καν και δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία να ασχοληθούμε μαζί σας, αλλά ξεπεράσατε κάθε όριο ξεφτίλας όταν βρίσατε το Ηράκλειο επειδή σας θίξαμε τις αγαπημένες σας ομάδες. Εμείς νιώθουμε Κρητικοί και το εννοούμε με πράξεις, όχι με λόγια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Μιλάμε όχι γιατί αξίζετε να ασχοληθούμε μαζί σας, δεν σας βλέπουμε, δεν υπάρχετε καν. Όμως όλα όσα είπατε αναδεικνύουν το πόσο γενίτσαροι είστε. Κρητικοί πάντως όχι. Αν ήσασταν Κρητικοί δεν θα ξερνούσατε εμετό κατά της πόλης μας, κατά του ΟΦΗ μας.

Πουθενάδες οπαδοί ασχολούμαστε μαζί σας έτσι για να σας δείξουμε ότι μπορούμε σε εργάσιμη ημέρα να έρθουμε μέσα στο σπίτι σας και να σας δείξουμε ότι κουμάντο στο νησί κάνουμε εμείς. Κανένας άλλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News