Πουρτουλίδης: «Πληρώσαμε μια αδράνεια στο τέλος του αγώνα»

Ποδόσφαιρο
Πουρτουλίδης: «Πληρώσαμε μια αδράνεια στο τέλος του αγώνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Πουρτουλίδης «πάγωσε» όλο το γήπεδο στο σημερινό αγώνα, όταν στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε μια κλωτσιά στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας και φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του.

Ο έμπειρος μέσος συνέχισε κανονικά, καθώς δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό, ενώ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά τόνισε για το παιχνίδι: «Ήρθαμε στα Χανιά με σκοπό να κάνουμε μια νίκη που θα μας έφερνε ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του στόχου που έχουμε. Δυστυχώς μια αδράνεια στο τέλος μας κόστισε. Έχουμε πει ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά αδρανήσαμε και ήρθε η ισοφάριση, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Χάσαμε πολλές φορές ευκαιρίες για τα δεδομένα τα δικά μας, έκανε και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός την προσπάθειά του και δυστυχώς το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο. Προχωράμε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και όπως έχουμε πει κοιτάμε να τελειώσουμε μαθηματικά με τον στόχο που έχουμε και από εκεί και πέρα, ούτως ή άλλως, όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος έχουμε σκοπό να τα κερδίσουμε και αν μπορούμε να πάρουμε και την 1η θέση. Ο στόχος δεν τελειώνει εκεί πέρα, όταν τελειώσει μαθηματικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην ομάδα, έχουν κάνει υπερπροσπάθεια όλοι τους, ένας προς έναν, παρά την κούραση και τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουμε. Τους δίνω συγχαρητήρια και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε, ταξίδεψε για εμάς, μας κάνουμε πολύ χαρούμενους και θέλαμε να τους δώσουμε τη νίκη σήμερα, αλλά τους υποσχόμαστε σύντομα να τους δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες χαρές».

Για την επίμαχη φάση πρόσθεσε: «Χτυπάω με το κεφάλι την μπάλα και δέχθηκα μια κλωτσιά. Αυτό θυμάμαι εκεί πέρα. Για λίγο χάθηκα, αλλά επανήλθα μετά. Δέχθηκα την κλωτσιά στο κεφάλι. Τώρα μετά μου είπαν έγινε μία σύρραξη. Γιατί και η κάρτα που δέχεται ο Κουτσιανικούλης ξεκινάει από αυτή τη φάση, γι’ αυτό μετά ήρθε η κόκκινη. Δεν γίνεται να μη δίνει αυτή τη φάση που ο άλλος μου γυρνάει κλωτσιά στο κεφάλι και στην εξέλιξη της φάσης να δεχόμαστε κάρτες. Αυτό ξέρω, γιατί δεν το συζήτησα πολύ με τα παιδιά. Οι λεπτομέρειες κρίνουν. Με 11-11 πιστεύω θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Απλά δεν το καθαρίσαμε κι εμείς κι ήρθε η ισοφάριση στο τέλος».

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο νεαρός γκολκίπερ Γιάννης Παπαδόπουλος που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις επισήμανε: Το παιχνίδι αρχίζει με το που σφυρίζει ο διαιτητής και τελειώνει πάλι με το που σφυρίξει ο διαιτητής. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι αυτή η εικόνα στο τέλος. Δεν θα έπρεπε να γίνεται σε κανένα γήπεδο, είτε είναι Α’ Εθνική, είτε Β’, είτε είναι Γ’. Όσο για τον ΟΦΗ εύχομαι να βρει τον δρόμο του, είναι μια μεγάλη ομάδα, εύχομαι να πάρει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά, βλέπουμε ότι μπορούμε και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος. Οι τερματοφύλακες είναι για να βγάζουν τα σουτ που πάνε στην εστία και οι επιθετικοί για να τα βάζουν. Όσο σημαντικός ήμουν εγώ για την ομάδα μου ήταν και ο επιθετικός, ο Ξύδας, ο οποίος έβαλε το γκολ στο 93′ και μας έδωσε μεγάλη χαρά. Όση χαρά έδινα εγώ μέσα στο παιχνίδι από τις αποκρούσεις μου, τόση χαρά μας έδωσε και ο Ξύδας που έβαλε το γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News