default-image

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για 20ή φορά η Γιουνάιτεντ

Αθλητισμός
Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για 20ή φορά η Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Τότεναμ στον 1ο νοκ άουτ ημιτελικό που φιλοξενήθηκε στο Γουέμπλεϊ.  

Αυτή θα είναι η 20ή φορά στην ιστορία της Γιουνάιτεντ που θ’ αγωνιστική σε τελικό FA Cup, ενώ εάν πάρει το τρόπαιο θα φτάσει τα 13 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Άρσεναλ.

Η Τότεναμ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό με τον Ντέλε Άλι. Η Γιουνάιτεντ, ωστόσο, αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα στο 24ο λεπτό με το γκολ του Αλέξις Σάντσες. Η Τότεναμ είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτή που έμελλε να βάλει το γκολ της νίκης-πρόκρισης ήταν η ομάδα του Μουρίνιο.  Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 62’ ο Άντερ Ερέρα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια (80' Νταρμιάν), Σμόλινγκ, Φιλ Τζόουνς, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς, Άντερ Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (83' Ράσφορντ), Αλέξις Σάντσες (90'+6 Φελαϊνί), Λουκακού.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φορμ, Τρίπιερ, Ντάβινσον Σάντσες, Βερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις (68' Λούκας Μόουρα), Ντάιερ, Μουσά Ντεμπελέ (78' Γουανιάμα), Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Σον Χέουνγκ-Μιν (86' Λαμέλα), Κέιν.

Αύριο Κυριακή 22/4 η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Σαουθάμπτον στις 17:00 στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News