default-image

Αποφασισμένοι οι «άστεγοι» να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Αθλητισμός
Αποφασισμένοι οι «άστεγοι» να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με εκπροσώπους των "άστεγων" ομάδων του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει σέντρα, αν δεν υπάρξει λύση.

Αποφασισμένες να μπλοκάρουν την σέντρα του πρωταθλήματος είναι οι τηλεοπτικά "άστεγες" ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες συναντήθηκαν σήμερα (21/4) στον ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα, ο "mr ΣΚΑΪ" φέρεται να τους είπε πως κάνει προσπάθειες να βρουν όλοι μαζί λύση στα τηλεοπτικά και γίνονται επαφές με αρκετές πλευρές. Βέβαια, όλα αυτά σε μια ημέρα που το τριφύλλι αλλάζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό του.

Οι κ. Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Σπανός (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Πανουργιάς (Λαμία), Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) βρέθηκαν στην συνάντηση, ενώ δεν έδωσαν το παρών η Ξάνθη (δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πώς θα πορευτεί), ο Πλατανιάς (έχει υποβιβαστεί) και η Κέρκυρα (μάχεται για τη σωτηρία).

Άπαντες συμφώνησαν να πορευτούν ως μια γροθιά, τόνισαν πως είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, αν δεν βρεθεί τηλεοπτική "στέγη" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει δρόμος ακόμη και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, αλλά τονίστηκε πως με τα τωρινά δεδομένα, δεν διεξάγεται πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. "Δεσμευτήκαμε να βρούμε λύση. Να μην γίνει πρωτάθλημα της πλάκας με τρομερές ανισότητες", όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των ομάδων.

Εν κατακλείδι, το νόημα είναι πως αν δεν βρεθεί λύση, σέντρα δεν θα γίνει τη νέα σεζόν και οι ομάδες είναι αποφασισμένες να μην κατέβουν. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News