Το παιγνίδι των "μηχανισμών" άρχισε…

Ποδόσφαιρο
Το παιγνίδι των "μηχανισμών" άρχισε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διοχετεύουν μεμονωμένα δικόγραφα και βγάζουν συμπεράσματα που αδικούν κατάφωρα τον «επιλεγμένο στόχο», καθώς ο ΟΦΗ ήταν τρανταχτά πεντακάθαρος στον αγώνα

Ότι υπάρχει μηχανισμός που διακινεί δικαστικά έγγραφα για να εξυπηρετηθούν σκοποί, είναι διαρκές φαινόμενο που τείνει να έχει ενταθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια πρώτη ένδειξη, ότι αυτό που αναδείχτηκε για τον ΟΦΗ και τον κίνδυνο τιμωρίας του, είναι κάτι που «κάποιοι» ποντάρουν πάνω του, ως θέμα-εύρημα, χωρίς καν να υπάρχει ακόμη η όποια κίνηση πραγματικής δικαστικής διερεύνησης, αφού αυτή η ιστορία, έχει παραμέτρους, που τις αποκρύπτουν, γιατί προφανώς δεν τους συμφέρει.

Στην «Δίκη της Δευτέρας» ο Κυριάκος Θωμαίδης, προανήγγειλε την εμφάνιση του περιβόητου παραστατικού για το οποίο γίνεται λόγος στο ματς της κρητικής ομάδας (το φωτογράφισε) με τον Αιγινιακό, σε συνομιλία του στον αέρα της εκπομπής με τον Αχιλλέα Μπέο.

-Μερικοί από τους διαλόγους τους:

Θωμαίδης: «Θα αποδείξω την επόμενη Δευτέρα ότι ένα ματς στήθηκε…»

Μπέος: «Το… Λαμία-Απόλλων;»

Θωμαίδης: «Όχι, δεν είναι το Λαμία-Απόλλων… Άλλο… Ματς που έγινε στην Ελλάδα. Θα σας το αποδείξω…»

Μπέος: «Ποιο;…»

Θωμαίδης: «Θα σας δείξω τα έγγραφα και θα το αποδείξω. Αν εγώ πλήρωσα τα εισιτήρια του λεωφορείου και του πλοίου για να έλθετε στο νησί μας και είστε ο αντίπαλος μου, το έστησα ή δεν το έστησα;»

Μπέος: «Το αποτέλεσμα πέστε μου…»

Θωμαίδης: «Σας κέρδισα 6-0…»

Μπέος: «Και τι έγινε;…»

Θωμαίδης: «Το έπαιξα στο στοίχημα»!

Η υπόθεση αυτή είναι φανερό ότι χρησιμοποιείται, χωρίς να αναδεικνύονται οι άλλες πλευρές που έχουν να κάνουν με το ότι το ματς δεν μπήκε καν στα ύποπτα της sportradar, αφού η ίδια ομάδα του ΟΦΗ δεν συμμετείχε στο παραμικρό, αφού άλλα ήταν τα όποια στοιχήματα καταγράφηκαν και άλλο το αποτέλεσμα του σκορ…

Γίνεται λόγος για ένα βουλγαρικό παραστατικό εταιρείας του «χρυσού αστεριού», από το οποίο κόπηκαν κάποια εισιτήρια, με το όνομα ενός ατόμου που δεν ήταν μέλος του ΔΣ, συνδέοντας το με τον πρώην πρόεδρο, που αποτελεί παρελθόν. 

Γιατί επέλεξαν τον ΟΦΗ από μια στοίβα αγώνων πραγματικά χειραγωγημένων; Ποιος έχει το κίνητρο, να επιλέγει δικογραφίες που δεν είναι καν στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ αυτή ιστορία δεν επιβεβαιώνεται καν από την εξέλιξη; Είναι το "παιγνίδι" σκοτεινών ή ανοήτων;

Ηλίου φαεινότερο και ήδη έχουμε εκφραστεί για αυτή τη νέα παρωδία στο ποδοσφαιρικοπολιτικό φάσμα της χώρας… Tragic!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News