default-image

Η «Μικτή Ζώνη - Highlights», επιστρέφει στην Κρήτη TV!

Ποδόσφαιρο
Η «Μικτή Ζώνη - Highlights», επιστρέφει στην Κρήτη TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τίτλος και μαθηματικά στη Σίτι, στο +6 η Γιουβέντους με...πλάτη Γκατούζο, η ισοπαλία μετά από 12 σερί νίκες του ΟΦΗ, ανατροπή του Εργοτέλη και η... εξυγιαντική διαιτησία του Τσουκαλά σε βάρος 16χρονών παιδιών και άλλα πολλά επί της οθόνης!

Με πολλά γκολ, συνεντεύξεις και αφιερώματα από την τρέχουσα αθλητική κίνηση, επιστρέφει απόψε (Δευτέρα 16/4 00:05) μετά το Πάσχα η «Μικτή Ζώνη» με τον Στέλιο Μαλτεζάκη στις οθόνες της Κρήτη TV!

Τα καλύτερα από τη Super και Football League, η μάχη του τίτλου που αγριεύει για ΟΦΗ και Άρη, η σπέσιαλ ανατροπή νίκης του Εργοτέλη και ένα ειδικό αφιέρωμα στη Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ από τον τελικό της Βάρης.

Πανδαισία με Highlights από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, Premier League (στην φωτογραφία η  Σίτι πρωταθλήτρια!), La Liga, Bundesliga και Serie A, θέματα που απασχολούν τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, και φλας στον εντυπωσιακό κόσμο του μπάσκετ και των σπορ!  

Μέγα ενδιαφέρον στην Premier League και την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από την Μάντσεστερ Σίτι, μετά την απρόσμενη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ με σκορ 1-0 από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον! Αλλά και η  Νιούκαστλ δεν λυπήθηκε ούτε την Άρσεναλ και τον  Ασρέν Βενγκέρ κερδίζοντας τους με 2-1. Ούτε πόντο δεν έχει πάρει η Άρσεναλ εκτός έδρας στην Premier League μέσα στο 2018, κάτι που την φέρνει ουραγό στη σχετική λίστα και στις 4 επαγγελματικές κατηγορίες στην Αγγλία!

Έβαλε... πλάτη στη Γιουβέντους (στο +6 τώρα) ο Γκατούζο φιλοξενώντας τη Νάπολι στο Μιλάνο. Να είναι καλά κι ο Ντοναρούμα με την εκπληκτική απόκρουση στο 92’ που κράτησε το 0-0!

Μετά από ένα σερί 12 αγώνων στο φουλ της νίκης, ο ΟΦΗ των ξεχωριστών ρεκόρ της φετινής Football League, κράτησε το αήττητο με την ισοπαλία 1-1 στη Δράμα, με τη Δόξα! Πολλοί φίλοι του, που αποδείχτηκαν εθισμένοι στο «μόνο νίκη», στενοχωρήθηκαν… σφόδρα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν θετικό, καθώς δεν έλλειπε η αγωνιστική φλόγα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει μόνος πρώτος (+1 από τον Άρη) και με 13 διαφορά από την τρίτη Παναχαϊκή που κόλλησε στο μηδέν στην έδρα της με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο τίτλος πάντως παίρνει «φωτιά» και αυτό το κίνητρο, ηχεί δυνατά στις τάξεις των παικτών του ΟΦΗ…

Ισοπαλία λοιπόν (τέταρτη συνολικά φέτος, όλες εκτός έδρας) έτσι για να καούν τα ξερά, αφού και η στατιστική φώναξε στους πίνακες της, βλέποντας τον ΟΦΗ να αγνοεί την ισοπαλία επί 17 αγωνιστικές, πριν το παιγνίδι στην Δράμα. Από τις 17 Δεκεμβρίου 2017 όταν είχε υποχρεώσει τον Άρη στο 0-0 μέσα στο Βικελίδης.

Ο ΟΦΗ έχει ακόμη έξι παιγνίδια στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν, συν 6 βαθμούς από τα άνευ αγώνος, κάτι που ισχύει και για τον Άρη και για την Παναχαϊκή. Με πέντε βαθμούς από αυτά τσεκάρει και μαθηματικά την άνοδο.

Τα έξω είναι με ΑΟΧ Κισσαμικό (το Σάββατο), τον Απόλλωνα Πόντου και Καραϊσκάκη. Τα μέσα με Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Λάρισας και Σπάρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News