default-image

Το κορίτσι-θαύμα της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου!

Αθλητισμός
Το κορίτσι-θαύμα της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές μέρες τα Πανελλήνια Σχολικά σκακιστικά Πρωταθλήματα που ήταν η τελική φάση των προκριματικών Σχολικών Πρωταθλημάτων της Κρήτης.

Προηγήθηκαν τα Σχολικά Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, στην συνέχεια τα Παγκρήτια Σχολικά και επακολούθησαν τα Πανελλήνια Σχολικά που έγιναν στην Αθήνα.

Μετά την ολοκλήρωση των Σχολικών σκακιστικών Πρωταθλημάτων είχαμε αρκετές διακρίσεις για τους σκακιστές και σκακίστριες της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου.

Αποκορύφωμα ων διακρίσεων ήταν η 2η θέση που κατέκτησε και στα Πανελλήνια Σχολικά η σκακίστρια της Σ.Α. Γαζίου, το κορίτσι-θαύμα, Κοντογιάννη Βίβιαν, μετά τις 2ες θέσεις που είχε καταλάβει στα σχολικά Ανατολικής Κρήτης αλλά και στα Παγκρήτια σχολικά.

Ο σκακιστής της Σ.Α. Γαζίου Γεωργακάκης Μιχαήλ στα σχολικά Ανατολικής Κρήτης κατέλαβε τη 2η θέση, στα Παγκρήτια σχολικά κατετάγη 7ος και στα Πανελλήνια σχολικά συγκέντρωσε 5 βαθμούς με πολύ καλό πλασάρισμα.

Ο σκακιστής της Σ.Α. Γαζίου Αλεξανδράκης Γεώργιος στα σχολικά Ανατολικής Κρήτης κατέλαβε τη 3η θέση, στα Παγκρήτια σχολικά κατετάγη 5ος και στα Πανελλήνια σχολικά συγκέντρωσε 4 βαθμούς με καλό πλασάρισμα.

Επίσης με καλές θέσεις στα σχολικά Πρωταθλήματα είχαμε τους σκακιστές Αλεξανδράκη Αθανάσιο, Τζανετή Εμμανουήλ και Ζουμάκη Ιωάννη.

Το Διασυλλογικό Α΄ Εθνικής Κρήτης 2018

Ξεκίνησε και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του προκριματικού ομίλου Α΄ Εθνικής Κρήτης 2018 και η ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου, που τερματίζει σταθερά στις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, αναδείχθηκε ισόπαλη 5-5 με τον Ο.Φ.Σ.Χ. (Όμιλο Φίλων Σκακιού Χανίων).

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στην συνάντηση ήταν τα εξής:

Drenchev Petar – Πανταβός Τάκης = 1 - 0

Μαρούντας Γιάννης – Σημαντηράκης Απόλλων = ½ - ½

Στεφανάτος Νίκος – Γεωργαντάς Αντώνης = 1 - 0

Δημητριάδης Θοδωρής – Γρηγοράκης Στέλιος= 1- 0

Μαυρίδη Δήμητρα – Φραγκάκη Μαρία = 0 - 1

Λεμονάκη Κλειώ – Αγγελάκη Φιλίππα = 0 - 1

Μπαντά Διονυσία – Βακάλη Αθηνά = 0 - 1

Γεωργακάκης Μιχαήλ – Λαδάς Δημήτριος = 0 - 1

Αλεξανδράκης Γιώργος – Αγγελάκης Αλέξιος = 1 - 0

Αλεξανδράκης Θανάσης – Τσομπανάκης Στέλιος = ½ - ½

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News