Παναθηναϊκός-Κολοσσός και Πανιώνιος-Ολυμπιακός στην Basket League

Αθλητισμός
Παναθηναϊκός-Κολοσσός και Πανιώνιος-Ολυμπιακός στην Basket League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο «αιώνιοι» θα μπουν πρώτοι στη μάχη καθώς έχουν υποχρεώσεις στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας την ερχόμενη εβδομάδα. Έτσι, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το 23 στα 23 υποδεχόμενος τον Κολοσσό χωρίς τον Σίνγκλετον που βρίσκεται στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, ενώ εκτός ρόστερ Basket League βρίσκονται οι Τζέιμς, Πέιν και Λοτζέσκι. Οι Ροδίτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα όμως σίγουρα δεν πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ έχοντας υψηλές βλέψεις.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τους Πρίντεζη, Τιλί, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη που είναι τραυματίες, ενώ εκτός είναι επίσης οι Τόμπσον και Γουίλτζερ καθώς δε συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ της Basket League. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του παλεύει για την παραμονή και θα παλέψει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» πιθανότατα χωρίς τον Τσούπκοβιτς.

Η 23η αγωνιστική θα συνεχιστεί το Σάββατο με το Ρέθυμνο Cretan Kings να δοκιμάζεται στην έδρα της Κύμης. Η νίκη είναι μονόδρομος για την κρητική ομάδα εφόσον θέλει να προλάβει το… τρένο των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, ο Άρης δίνει κρίσιμο παιχνίδι με τα σχεδόν υποβιβασμένα Τρίκαλα και ο ΓΣΛ/Φάρος υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Λαύριο και Προμηθέας-Κόροιβος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 13/4

17:00 Παναθηναϊκός -Κολοσσός  (COSMOTE Sport 4)

18:30 Πανιώνιος -Ολυμπιακός (ΕΡΤ1) κεκλεισμένων των θυρών

Σάββατο 14/4

16:30 Τρίκαλα BC Aries-Άρης (ΕΡΤ / Παράλληλη μετάδοση-ERTPLAY 1)

16:30 Κύμη-Ρέθυμνο Cretan Kings (ΕΡΤ / Παράλληλη μετάδοση-ERTPLAY 2)

18:30 Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-AEK (ΕΡΤ1)

Κυριακή 15/4

17:00 ΠΑΟΚ-Λαύριο (ΕΡΤ1)

19:00 Προμηθέας Πατρών-Κόροιβος Αμαλιάδας (ΕΡΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News