Το δυνατό μήνυμα Καζανάκη για το ντέρμπι και το μεγάλο αύριο του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Το δυνατό μήνυμα Καζανάκη για το ντέρμπι και το μεγάλο αύριο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών μας θα γραφτούν στην ιστορία του ΟΦΗ, γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές τον κράτησαν όρθιο. Η ανατροπή ξεκίνησε από τη ψυχή και την καρδιά τους - Ο ΟΦΗ θα ξαναβρεθεί μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας - Η αυριανή μέρα διοικητικά και οικονομικά θα είναι καλύτερη»!

Μήνυμα για ένα ντέρμπι-γιορτή του ποδοσφαίρου που ο ΟΦΗ θέλει να κερδίσει με την αξία της ομάδας του, έστειλε το βράδυ της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης από την εκπομπή «Μικτή Ζώνη Highlights» στην Κρήτη TV, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου ο ΟΦΗ θα δεχθεί πολλές πιέσεις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε στην αρχή της τελικής ευθείας» επισημαίνοντας με αφορμή τον αγώνα με τον Άρη, ότι οι φίλοι του ΟΦΗ πρέπει να προστατεύσουν την ομάδα, από οποιαδήποτε εκτροπή.

«Ασφαλείς θα είμαστε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και θα βρισκόμαστε εκεί που όλοι περιμένουμε να βρισκόμαστε. Είναι ντέρμπι κορυφής με τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και οφείλουμε να το σεβαστούμε και να  είμαστε κοντά στην ομάδα, με φωνή και δύναμη για το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αγωνιστικά και το απόδειξε από το Νοέμβριο όπως και ότι μπορεί να σταθεί άνετα και στη Super League. Χρειάζεται να προσέξουμε να μην έχουμε κάποια τιμωρία από τον ενθουσιασμό μας και την αγάπη μας για την ομάδα.Τίποτε άλλο δεν έχει να φοβηθεί ο ΟΦΗ».

Για το θέμα της αδειοδότησης είπε, ότι με τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγές «έχουμε φτάσει στο σημείο να συμφωνούμε, αλλά έχουμε -πρόσθεσε-  την υποχρέωση κάθε μήνα να είμαστε συνεπείς στα συμφωνηθέντα, για να μην έχουμε πρόβλημα με μείον βαθμούς. Παλιοί και οι νέοι μέτοχοι, θα κάνουμε το καλύτερο. Δεν έχουμε περιθώριο να μην το κάνουμε. Η αδειοδότηση θα πάει καλά ».

Για την παραγοντική επιστροφή του, είπε ότι από το 2002 που σταμάτησε την δράση σου, δεν έπαψε να είναι ένας αγνός φίλαθλος του ΟΦΗ. «Πίστευα και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μια πολύ μεγάλη φανέλα και της αξίζει καλύτερο μέλλον. Με συγκίνησαν τα παιδιά που διορίστηκαν από το πρωτοδικείο. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αποφάσισα να βοηθήσω μαζί τους και εγώ, γιατί μας λείπει από το Ηράκλειο και την Κρήτη ο ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκα».

Ο πιο έμπειρος παράγοντας του ΟΦΗ απέδωσε στην ηλικία του ότι δεν αποδέχτηκε την προεδρία «αλλά ο Γιώργος Αλετράς και τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης, είναι ικανοί και με ακούνε πολύ».

Τα πλάνα του μέλλοντος

 «Έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες για την επόμενη χρονιά και δη με το θέμα των ανανεώσεων. Να είστε σίγουροι ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν. Δεν μπορεί μια ομάδα να χαλάει παραπάνω χρήματα από τα έσοδά της. Πρέπει να έχει ισοσκελισμένο αποτέλεσμα για να μπορεί να σταθεί όρθια για τα επόμενα χρόνια. Λάθη θα κάνουμε και εμείς αλλά θα είναι μικρά και η ομάδα θα βρει τον πραγματικό της εαυτό όπως της αρμόζει».

Αισιόδοξο αύριο

 «Η ομάδα με αυτά τα παιδιά, θα έχει ένα καλύτερο μέλλον και ο ΟΦΗ τα επόμενα χρόνια θα ξαναβρεθεί μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας εφόσον ακολουθήσουμε το οικονομικό πρόγραμμα.  Θα τεθούν νέες βάσεις, θα γίνουν πολλά πράγματα και όλα θα γίνουν κατ’ ευχή, πάντα για το καλό του ΟΦΗ. Είναι ξεκάθαρο, ότι η αυριανή μέρα και διοικητικά και οικονομικά θα είναι καλύτερη για τον ΟΦΗ.

Εγκώμια για τους παίκτες

«Τα εναπομείναντα παιδιά, οι παίκτες, έδωσαν τη δύναμη  στον ΟΦΗ. Ήταν απλήρωτοι και πέρασαν δύσκολες μέρες, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Σε αυτά τα παιδιά οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Να είναι σίγουροι ότι αυτό που έκαναν και εκεί που έφεραν την ομάδα, δεν θα ξεχαστεί. Η ανατροπή ξεκίνησε από τη ψυχή και την καρδιά τους. Πίστεψαν και οι «13 εναπομείναντες» αυτό που ήδη κανουν. Σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή, έχουμε πολύ μεγάλη υποχρέωση. Από αυτούς, ξεκίνησε όλο αυτό. Τα ονόματα τους πρέπει να γραφτούν στην ιστορία του ΟΦΗ, γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές τον κράτησαν όρθιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News