Όαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο το ΟΦΗ-Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Όαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο το ΟΦΗ-Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που οι μεγάλοι τρώγονται στις αίθουσες των ποδοσφαιρικών δικαστηρίων και καταναλώνονται σε αναρτήσεις σαν σε διαγωνισμό εξυπνάκηδων, γίνονταν άλλα πολύ όμορφα πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό, που τόνωναν το φρόνημα ...

Το μήνυμα που χρειαζόταν σφόδρα το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έστειλαν από το Ηράκλειο οι δυο μεγάλοι σύλλογοι της πόλης. ΟΦΗ και Εργοτέλης.

Ήταν μια μεγάλη όαση το Σάββατο με το παιγνίδι τους στο «Γεντί Κουλέ» και ομόρφυναν αισθητά τα μέσα ενημέρωσης που βρήκαν να προβάλλουν και κάτι αισιόδοξο από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

-ΟΦΗ και Άρης πλάθουν ήδη όνειρα και σχεδιασμούς για τη Σούπερ Λίγκα, μετά το +10 που επέφερε η νίκη της Δόξας Δράμας επί της Παναχαϊκής. Δικαίως, αυτοί οι δύο. Η Σούπερ Λίγκα στερείται τέτοιων δυναμικών πυλώνων στο σώμα της.

Εργοτέλης αξίζει και θα μείνει στη Football League. Προτιμότερη η προσπάθεια να παίζει μια ομάδα μπάλα, έχοντας κάποια κενά που μπορεί να καλύψει στην πορεία, παρά να στήνει λεωφορεία μέσα στο γήπεδο.

-Την ώρα που οι μεγάλοι τρώγονται στις αίθουσες των ποδοσφαιρικών δικαστηρίων και καταναλώνονται σε αναρτήσεις σαν σε διαγωνισμό εξυπνάκηδων, γίνονταν κι άλλα πολύ όμορφα πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό, που τόνωναν το φρόνημα.

Το χρυσό μετάλλιο στο νεοσύστατο Europa Cup που κατέκτησε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών με 9-8 τη Ρωσία στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας.

Η τρομερή επιτυχία του Κοκκινάκη (Νο. 175 στον κόσμο) να εκθρονίσει από την πρώτη θέση τον εμβληματικό Φέντερερ στο τένις, ως παίκτης που το επιτύγχανε με τη χαμηλότερη θέση στην κατάταξη στα τελευταία 15 χρόνια!

Η ομορφιά του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών με τον Ολυμπιακό να προσθέτει το 19ο τρόπαιο στην ιστορία.

Μετά από όλα αυτά τα πολύ δυνατά και συγκινησιακά γεγονότα με ελληνικό χρώμα, είχαν και την ύψιστη απόλαυση μιας ανεπανάληπτης παράστασης στο παγοδρόμιο του Μιλάνου, από την Γκαμπριέλα Παπαδάκη και τον Γκιγιόμ Σιζερόν να κατακτούν το παγκόσμιο τρόπαιο μαγεύοντας...

-Αν στρέφαμε λίγο ακόμη από τη ματιά σε όλα αυτά τα ωραία που γίνονται γύρο μας με αθλητικές στοχεύσεις, δεν θα μπορούσαν να χορεύουν πάνω στην πλάτη των Ελλήνων φιλάθλων, οι επενδυτές… της «πάρτης τους».

-«Ο κόσμος είναι αυτή την στιγμή ο μόνος που στέκεται καθημερινά στο πλευρό μας, σ' αυτό τον Γολγοθά που δίνουμε. Πραγματικά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί είναι τόσο κοντά μας. Ελπίζω μαζί με μας να δικαιωθεί κι αυτός στο τέλος και να πανηγυρίσουμε την άνοδο». (Βασίλης Κουτσιανικούλης, πλήρης ωριμότητας).

-Ας έβρισκαν άλλους τρόπους να σώσουν τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα, όχι με αλλαγή κανονισμών στις ποινές αδειοδότησεις μέσα στη σεζόν. Αυτό έχει κατατρώγει την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δημιουργεί αντιπαλότητες μέσα από αδικίες και με οποιαδήποτε δικαιολογία, δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ να το προωθεί….

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News