Εκλέχθηκε το νέο 9μελες διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Εκλέχθηκε το νέο 9μελες διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καθεστώς διοίκησης πρωτοδικείου αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς στη σημερινή συνέχεια της γενικής συνέλευση, εκλέχθηκε νέο 9μελες διοικητικό συμβούλιο.

Ουσιαστικά αποτελεί ένα «μικτό» σχήμα, με πρόσωπα που συμμετείχαν στη Διοικούσα, ενώ σ’ αυτούς προστίθεται ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Κώστας Καζανάκης που είναι κοντά στην προσπάθεια του τελευταίους μήνες, αλλά και ο νομικός εκπρόσωπος του επιχειρηματία, Αντώνη Παπαδάκη, ο Γιάννης Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά το διοικητικό συμβούλιο που πήρε «ψήφο εμπιστοσύνης» από τους μετόχους της ΠΑΕ, έχει ως εξής: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραισκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Κοντά στην προσπάθεια της νέας διοίκησης, θα είναι οι μέτοχοι Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Τζιράκης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχάλη Τζιράκη.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες και θα συγκροτηθεί σε σώμα, με τον Γιώργο Αλετρά να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός υποψήφιος για την προεδρία.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για τη σημερινή συνέλευση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για την Σούπερ Λίγκα, με μια ισχυρή διοίκηση, η οποία εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση, που έγινε την Πέμπτη (22/3) το βράδυ.

Μια διοίκηση η οποία διαθέτει εμπειρία, αλλά και κάποιους νέους παράγοντες της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι έδειξαν στα δύσκολα, ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, πλαισιώνεται και με το νομικό εκπρόσωπο του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, τον δικηγόρο Γιάννη Καραισκάκη. Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απολαμβάνει την εμπιστοσύνη, των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι ομόφωνα, εξέλεξαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και δήλωσαν έμπρακτα την στήριξη τους, στη νέα διοίκηση. Η νέα διοίκηση, έπιασε αμέσως δουλειά, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας».

Ο έμπειρος παράγοντας της ομάδας, Κώστας Καζανάκης που επανέρχεται σε διοικητικά δρώμενα τόνισε για τη σημερινή διαδικασία: «Η ομάδα προχωράει δυνατά, με στόχο την Σούπερ Λίγκ.  Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να αφήσει τώρα την ομάδα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που πρέπει και θα το κάνουμε. Υπάρχει εμπειρία στο νέο Δ.Σ. και κάποια νέα παιδιά, τα οποία αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά πολλές ώρες για αυτήν. Στο Δ.Σ. μπήκε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Γιάννης Καραισκάκης. Θέλω να πω ότι βρήκα ανταπόκριση από τον κ. Παπαδάκη, τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα φτάσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News