Τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Σαρρή

Ποδόσφαιρο
Τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Σαρρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν σήμερα τον Κώστα Σαρρή συγγενείς, φίλοι και η «οικογένεια» του ΟΦΗ, καθώς ήταν ένας παράγοντας που συνέδεσε το όνομα του με την ομάδα του Ηρακλείου.

Θεσμικοί και αθλητικοί φορείς έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, όπως και πολλοί άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΟΦΗ.

Οι πρώην πρόεδροι της ομάδας, Κώστας Καζανάκης, Νίκος Δουλουφάκης, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης και Γιάννης Παπαματθαιάκης ήταν εκεί, όπως και εκπρόσωποι από τη σημερινή ομάδα.

Όλοι στάθηκαν στην τιμιότητα του εκλιπόντος, αλλά και την προσφορά του στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο Νίκος Δουλουφάκης υπογράμμισε: «Τι να πει κανείς για τον Κώστα Σαρρή. Ένας άνθρωπος έντιμος, που βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας, ως φυσικός εκπρόσωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννης».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαματθαιάκης πρόσθεσε: «Έφυγε από κοντά μας ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξεως. Ήταν δίπλα μου 21 χρόνια σε όλα τα προβλήματα. Από ψηλά θα καμαρώνει για τον ΟΦΗ μαζί με τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη και τον Γκέραρντ».

Επί των ημερών της προεδρίας του συνεργάστηκε μαζί του και ο Κώστας Καζανάκης, ο οποίος ανέφερε: «Ο Κώστας Αγαπούσε το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Βοήθησε πάρα πολύ τα χρόνια που συνεργαστήκαμε και δύσκολα θα βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι σ’ αυτό το μετερίζι».

Συγκινημένος ο Παντελης Μυριοκεφαλιτάκης επισήμανε: «Έφυγε ένας πολύ καλός φίλος, ένας παντελονάτος άντρας. Ήξερε πώς να κατευνάσει τα πράγματα, σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να είχε προκύψει».

Οι Κώστας Ρεπανάκης, Μιχάλης Τζιράκης και Γιώργος Στεφανουδάκης συνεργάστηκαν με τον Κώστα Σαρρή ως στελέχη του ΟΦΗ και μίλησαν για ένα άνθρωπο, που χαρακτηρίστηκε από τον ακέραιο χαρακτήρα του.

«Αποχαιρετούμε ένα μεγάλο Κρητικό, ένα μεγάλο άνθρωπο και σωστό οικογενειάρχη. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΟΦΗ και υπηρέτησε την ομάδα από θέσεις ευθύνης», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ ο πρώην νομικός της ΠΑΕ Αντώνης Γρηγοράκης τόνισε: «Ο Κώστας ήταν πάνω από όλα άνθρωπος και συμπαραστάτης όσων είχαν ανάγκη. Υπηρέτησε την ομάδα μας με αγάπη και ανιδιοτέλεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News