Αθλητισμός

Αφιέρωση στο Νίκο Στρατηγάκη από τη Σαντορίνη

Η συγκίνηση του παίκτη του ΠΑΟΚ για την κίνηση των πρώην συμπαικτών του στη Λάβα Εμπορείου

Ο Νίκος Στρατηγάκης είναι ο μεγάλος άτυχος του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, καθώς πριν λίγες εβδομάδες χτύπησε σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο και πλέον να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης.

Ο Νίκος έχει γνωρίσει αυτό το διάστημα την αγάπη και τη συμπαράσταση όχι μόνο των φίλων του στο Ηράκλειο, αλλά και στη Σαντορίνη, εκεί όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανθηραϊκού και της Λάβας Εμπορείου. Μάλιστα, οι πρώην συμπαίκτες του στη Λάβα τού εξέφρασαν τις ευχές τους με ένα συγκινητικό τρόπο. Του απέστειλαν μια φανέλα με τις υπογραφές όλων, δείχνοντάς του ότι είναι δίπλα του σε αυτή την περιπέτειά του.

Το «κοπέλι», όπως τον φωνάζουν στη Σαντορίνη, είναι αγαπητό σε όλο το νησί και συγκινήθηκε από αυτή την κίνηση. Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα, ποστάροντας τη φανέλα της Λάβας Εμπορείου με τις υπογραφές, «σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν ξεχωριστά και σας εύχομαι να έχετε υγεία και καλή επιτυχία στα μπαράζ. Είναι συγκινητικό να παίρνω τόση αγάπη από ένα σωματείο που έχω αγωνιστεί μόλις 8 μήνες...».

Σχόλια