Αισιοδοξία στον ΠΟΑ για την παραμονή

Ποδόσφαιρο
Αισιοδοξία στον ΠΟΑ για την παραμονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εμφάνιση απέναντι στον Ηρόδοτο μόνο θετικά στοιχεία αφήνει στους ανθρώπους του ΠΟΑ, στην τελική προσπάθεια της ομάδας για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Οι “πράσινοι” δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και είχαν μια πολύ καλή παρουσία, η οποία όμως δε συνδυάστηκε και με το θετικό αποτέλεσμα που θα τους εξασφάλιζε την παραμονή τους στην κατηγορία. Ωστόσο, αυτή συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια τους και θέλουν την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον αδιάφορο Ηλυσιακό να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την παραμονή στη Γ’ Εθνική και τη νέα χρονιά, με αυτό το επίτευγμα να σφραγίζει τη θετική παρουσία που είχε ο ΠΟΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Την επόμενη βδομάδα, η ομάδα του Ατσαλένιου θα κάνει το ρεπό της, ενώ η τελική “μάχη” θα δοθεί σε δύο βδομάδες στο Ατσαλένιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό. Ενδιάμεσα, οι “πράσινοι” έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΝΟΜ στο Τυμπάκι στον τελικό του θεσμού, την Κυριακή 25 Μαρτίου. Μια διοργάνωση που σαφώς επιθυμούν να κατακτήσουν, δίνοντας χαρά στον κόσμο τους.

Το συγκρότημα του Μανόλη Σουτζή καλείται να σηκώσει το κεφάλι στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, να ορθώσει το ανάστημά του και με παρακαταθήκη τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να φέρει εις πέρας τους δύο σημαντικούς στόχους που έχει μπροστά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News