Στις 5 το απόγευμα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι

Ποδόσφαιρο
Στις 5 το απόγευμα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο του Τυμπακίου έχει δοθεί φέτος το μεγάλο ραντεβού για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον ΠΑΝΟΜ την Κυριακή 25 Μαρτίου.

Όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ηρακλειώτικης Ένωσης, η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε περίπτωση ισοπαλίες δεν θα υπάρξει ημίωρη παράταση, αλλά αμέσως η διαδικασία των πέναλτι.

Επίσης, η διοργάνωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με χάπενινγκς, εκπλήξεις και δώρα για τον φίλαθλο κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο του Τυμπακίου, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ διοργανώνεται εκτός της πόλης του Ηρακλείου.

Μάλιστα, η ΕΠΣΗ αποφάσισε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο του Τυμπακίου και θα δοθούν στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου.

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν τους δύο φιναλίστ και τα εισιτήρια του τελικού, αποφασίστηκε να γίνει σύσκεψη την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:30 με την επιτροπή Κυπέλλου και εκπροσώπους τους. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα τιμώμενα πρόσωπα του τελικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News