Συλλυπητήρια Λ. Αυγενάκη για το θάνατο του Κώστα Σαρρή

Ποδόσφαιρο
Συλλυπητήρια Λ. Αυγενάκη για το θάνατο του Κώστα Σαρρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσω γραπτής του δήλωσης ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Κώστα Σαρρή, με τον ίδιο να μιλάει για έναν άνθρωπο με ήθος, εντιμότητα και αξίες, ο οποίος αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο για την κοινωνία και τον αθλητισμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά: «Θλίψη προκαλεί σ’ όλους μας ο θάνατος του Κώστα Σαρρή.

Ο Κώστας Σαρρής με το ήθος του, την εντιμότητα και τις αξίες του αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο για την κρητική κοινωνία και τον αθλητισμό. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό και σεβαστό, ένα ζεστός άνθρωπος που βοηθούσε γενναιόδωρα τους συντοπίτες μας, έχοντας πάντα ανοιχτή την πόρτα του για όποιον είχε ανάγκη.     

Ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα ενδοξότερα χρόνια της ιστορίας του Ο.Φ.Η. όπου σχεδόν για 20 χρόνια βοηθούσε το σωματείο με όλες του τις δυνάμεις, προβάλλοντας το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας.

Ο δυναμισμός και η ισχυρή του προσωπικότητα, σε συνδυασμό με την καλοσύνη του, αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν πρότυπο.

Είχα την τύχη και την χαρά να τον γνωρίσω από τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου και μας συνέδεσε μια μακροχρόνια και ειλικρινής φιλία.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News