Ήττα... μαχαιριά για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ήττα... μαχαιριά για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης γνώρισε ήττα… πισωγύρισμα στο Παγκρήτιο Στάδιο από τη Δόξα Δράμας με 0-1 για την 22η αγωνιστική της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν καλή εικόνα στο σύνολο του 90λεπτου και έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, σύμφωνα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια είχε ικανοποιητικό ρυθμό, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Κορυφαία όλων, η προσπάθεια του Έφορντ που «άγγιξε» το γκολ, όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Δραμινοί πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μαρκόπουλο, που σημείωσε το 0-1 στο 54’.

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να αντιδράσει και στη μεγαλύτερη διάρκεια της επανάληψης, έδειξε δυσκολία στο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 94’ έγινε η φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, καθώς ο Σταματάκος ανετράπη από τον αντίπαλο γκολκίπερ, συνέχισε τη φάση και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στην ομάδα του Ηρακλείου θεωρούν ότι έπρεπε να υποδειχθεί το πέναλτι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (80’ Κούρτι), Μπουρσέλης (53’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Έφορντ (72’ Ιατρούδης), Κάιπερς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Όστοιτς, Μαρκόπουλος (86’ Σταματόπουλος), Γουνδουλάκης (67’ Τζόκιτς), Βαλλιάνος (33’ Πεταυράκης), Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Κάσες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News