default-image

«Άλωσε» το Μάντσεστερ και πήρε την πρόκριση η Σεβίλλη

Αθλητισμός
«Άλωσε» το Μάντσεστερ και πήρε την πρόκριση η Σεβίλλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σεβίλλη «άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» και επικρατώντας με 1-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τον χαμηλό ρυθμό να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αξιοσημείωτο πως η πρώτη καλή ευκαιρία το παιχνίδι ήρθε στο 38’ και αυτή άνηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φελαϊνί έκλεψε τη μπάλα συνδυάστηκε όμορφα με τον Σάντσες κι εκείνος έκανε το πλασέ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Ρίκο.

Η απάντηση ήρθε στο 48’ για την Σεβίλλη με τον Μπαϊγί ωστόσο να σώζει με φανταστικό τάκλιν την εστία του Ντε Χέα προτού ο Κορέα σκοράρει.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι άνοιξε και στο 52’ ο Λουκάκου έκανε πολύ όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Λίνγκραντ, εκείνος σούταρε ωστόσο ο Ρίκο έδιωξε σε κόρνερ.

Τελικά η «χρυσή αλλαγή» του Μοντέλα, ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ στο 74’ νικώντας τον Ντε Χέα με δυνατό σουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Μάντσεστερ καθώς με όμορφη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αυτό που κατάφερε να κάνει η Μάντσεστερ ήταν να μειώσει με τον Λουκάκου στο 84’ με γυριστό σουτ σε 1-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Μάτιτς, Φελαϊνί (60’ Πογκμπά), Λίνγκαρντ, Σάντσες, Ράσφορντ, Λουκάκου

Σεβίλλη: Ρίκο, Μερκάδο, Κίαερ, Λανγκλέ, Εσκουντέρο, Μπανέγα, Ενζονζί, Σαράμπια, Βάσκεζ (87’ Πιζάρο), Κορέα (89’ Γάις), Μουριέλ (72’ Μπεν Γεντέρ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News