Ο άνθρωπος που προέβλεψε ότι θα βγουν όπλα στα γήπεδα στη "Μικτή Ζώνη Highlights"

Ποδόσφαιρο
Ο άνθρωπος που προέβλεψε ότι θα βγουν όπλα στα γήπεδα στη "Μικτή Ζώνη Highlights"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου για όλα που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ευθύνες όσων δεν άκουγαν τα ανησυχητικά μηνύματα - Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ και εκδότη της Άποψης, Βίκτωρα Μητρόπουλου για τις εξελίξεις

Στα γεγονότα που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ευτελίζουν την εικόνα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, εστιάζει απόψε εκτάκτως η "Μικτή Ζώνη Highlights" στην Κρήτη TV, με καλεσμένο τον άνθρωπο που προφήτευσε ότι θα βγουν όπλα στα ελληνικά γήπεδα αν δεν παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, θα είναι ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, αναλύοντας με τον Στέλιο Μαλτεζάκη, όλα όσα συμβαίνουν με αφορμή τα έκτροπα της Τούμπας και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει ποδοσφαιρικά η χώρα. Ήταν ο άνθρωπος που είχε προβλέψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα αυτά που συμβαίνουν και μάλιστα μέσα από τις επίσημες τοποθετήσεις του προς τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA, και στις συνελεύσεις της ΕΠΟ.

Παρέμβαση θα κάνει και ο πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ και εκδότη της Άποψης, Βίκτωρα Μητρόπουλου για τις εξελίξεις. Μαζί με όλα τα ρεπορτάζ που καταγράφηκαν για το μαύρο σκηνικό του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σε ένα πρωτάθλημα που το ένα ντέρμπι δεν αρχίζει και το άλλο ντέρμπι δεν τελειώνει.

Η εκπομπή, θα προβάλλει κι ένα γρήγορο αφιέρωμα στα Highlights των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλήματων και τα τρέχοντα ρεπορτάζ των αγώνων της ημέρας, με τον Εργοτέλη, το Ηράκλειο και άλλα...

Απόψε, τα μεσάνυχτα στην Κρήτη TV...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News