Επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού, 24-4 τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού, 24-4 τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Ολυμπιακός έδειξε τη δυναμική του και επιβλήθηκε με 24-4 του ΟΦΗ στο κολυμβητήριο Ηράκλειου για την εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Αλέξανδρο Γούνα να πετυχαίνει εννέα τέρματα σκοράροντας σε όλα τα οκτάλεπτα.

Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίνοντας ανάσες σε Γιόζιπ Πάβιτς, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη και Άντρο Μπούσλιε. Οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν αύριο (10/3) το ραντεβού τους στις 13:30 για την 18η αγωνιστική στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο όταν προηγήθηκε με 7-1. Εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο στο 1-14. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές Ελλάδας έριξαν στροφές αλλά παρόλα αυτά η διαφορά έμεινε σε ψηλά επίπεδα όπως μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 4-24 (1-7, 0-7, 1-4, 2-6)

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Βάλσαμος, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Κλάδος 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Γιγουρτάκης, Ντάνγκαν 1, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς, Νικολαΐδης 4, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 9, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 5, Πρέκας 2

Πηγή: waterpolonews.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News