Χωρίς άγχος με τον Ολυμπιακό το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Χωρίς άγχος με τον Ολυμπιακό το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «Μελίνα Μερκούρη» επιστρέφει το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 16.00.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις του για το δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας, τόνισε πως «το άγχος και η πίεση σε τέτοιου είδους ματς δεν υπάρχει, ενώ επεσήμανε πως χρειάζεται μεγάλες νίκες για να καταφέρει τον στόχο των πλέι οφ. «Αυτό το παιχνίδι για μας δεν έχει το άγχος και την πίεση που είχαν τα προηγούμενα ή έχουν τα επόμενα. Αυτό είναι ένα ματς που θέλουμε να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο μας, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς να παίξουμε συντηρητικά. Θα παίξουμε το μπάσκετ που μας χαρακτηρίζει, θα τεστάρουμε τις αντιδράσεις μας αμυντικά και επιθετικά απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Οπωσδήποτε τα επόμενα παιχνίδια είναι που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για μας, όπως είναι εκείνο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μεγάλες νίκες για να μπούμε στα πλέι οφ.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων μας αφήνουν μία πικρία γιατί κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με την τύχη να παίζει σημαντικό ρόλο. Ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια τους. Όπως και στο Λαύριο παίξαμε εξαιρετικά και αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε κρατήσει την ενέργεια και τα θετικά στοιχεία και πορευόμαστε αναλόγως».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρκετές σημαντικές νίκες στην Ευρώπη, με την ψυχολογία του να βρίσκεται στα ύψη. Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας έχουν δώσει οι προπονητές μας και πιστεύω να ανταποκριθούμε όσο περισσότερο γίνεται.

Όσον αφορά στον στόχο των πλέι οφ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε το σύνολο και το ταλέντο για να το πετύχουμε. Από εδώ και στο εξής χρειαζόμαστε μεγάλες νίκες, ειδικότερα εκτός έδρας. Βλέπουμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να κερδίσει ο καθένας οπουδήποτε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News