Εργοτέλης-Παναχαϊκή 2-1 (τελικό)

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης-Παναχαϊκή 2-1 (τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη είναι το σύνθημα στον Εργοτέλη για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή που είναι σε εξέλιξη, για την 20η αγωνιστική της Football League.

Οι "κιτρινόμαυροι" είναι σε καλή ψυχολογία μετά το διπλό στα Περιβόλια και θέλουν να βρεθούν για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρακολουθείστε Live την αναμέτρηση από το neakriti.gr 

 1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο

3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Κάϊπερς με ωραία πάσα, βρήκε τον Έφορντ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στον Εργοτέλη, στην πρώτη φάση της αναμέτρησης.

12' Χωρίς κάποια φάση το παιχνίδι μετά το γκόλ, με τον Εργοτέλη ωστόσο να έχει την κυκλοφορία της μπάλας.

24' Μικρή διακοπή στο παιχνίδι, με τον Μπουρσέλη να βρίσκεται στο έδαφος και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο των "κιτρινόμαυρων".

26' Η Παναχαϊκή προσπαθεί να βρεθέι κοντά στα καρέ του Κατσιμήτρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

31' Ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με την κεφαλιά του Γκίνο στο πρώτο δοκάρι να περνάει παράλληλα από την εστία του Κατσιμήτρου.

38' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. ο Ροβίθης μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων βρέθηκε απέναντι στον Βρονταρά, όμως ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής βγήκε γρήγορα από την περιοχή  του και δεν επέτρεψε στον παίκτη του Εργοτέλη να σκοράρει. Πάντως φαίνεται ο Βρονταράς να ανατρέψε αντικανονικά τον Ροβίθη, κάτι που εάν ισχύει θα έπρεπε να δεχθεί την κόκκινη κάρτα από τον κ. Κοτσάνη.

42' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: O Μωραΐτης προλαβαίνει την έξοδο του Κατσιμήτρου και ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1, έπειτα από σέντρα του  Ντάσιου.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Λήξη του πρώτου μέρους

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

48' Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκη, ο Μωραϊτης από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ, μετά από λανθασμένη εκτίμηση της άμυνας του Εργοτέλη.

49' Απαντά στις ευκαιρίες ο Εργοτέλης, με το πλασέ του Ροβίθη από το ύψος του πέναλτι, να περνά ψηλά άουτ.

56' Επικίνδυνη μπαλιά του Νικολακάκη προς τον Κάϊπερς, όμως ο Βέλγος επιθετικός παρά το ότι τσίμπησε τη μπάλα δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Βρονταρά να παρεμβαίνει έγκαιρα και να μαζεύει τη μπάλα.

61' Για μια ακόμα φορά ο Ντάσιος βρίσκει χώρο από δεξιά, η μπαλιά που έβγαλε όμως προς τον Μωραϊτη αντικρούστηκε από τους γηπεδούχους, με τη μπάλα να βγαίνει κόρνερ.

65' Σουτ στη κίνηση του Κάϊπερς, μπλοκάρει εύκολα ο Βρονταράς.

74' Όσο περνά η ώρα, τόσο περισσότερο πιέζει η Παναχαϊκή.

77' Εξαιρετικό σουτ από τον Μπουρσέλη, ο οποίος στέκεται άτυχος αφού η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βρονταρά.

80' Πολύ κινητικός ο Εργοτέλης τα τελευταία λεπτά, ψάχνουν το γκολ της νίκης οι "κιτρινόμαυροι".

82' Ευκαιρία με το Γκίνο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, και τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Μαζουλουξή.

84' Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Σταματάκου, ο Μπάτζιος νικάει την άμυνα της Παναχαϊκής όμως η κεφαλιά πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Βρονταρά.

86' Ο Σταματάκος αφού ταλαιπωρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων, πάσαρε στον Μπουρσέλη του οποίου το πλασέ δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

92' Τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο στάδιο.

93' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πιθανότατα στη τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Σταματάκος έδωσε τη μπάλα στον Κάϊπερς και ο τελευταίος με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε μέσα από την περιοχή τον Βρονταρά, κάνοντας το 2-1. Ξέφρενα τα πανηγύρια στο Παγκρήτιο!

Τέλος του παιχνιδιού

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος , Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης(64' Ιατρούδης), Κάϊπερς, Έφορντ(70' Σταματάκος), Ροβίθης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Γκίνο, Σωτηράκος. Στεργίδης(64' Αποστολόπουλος), Φωτάκης(81' Πολυχρόνης),  Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μωραίτης(75' Βασιλείου), Φουρλάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News