default-image

Ο Μουρίνιο θα βγάλει 2 εκ. ευρώ σε τέσσερις μέρες

Απόψεις
Ο Μουρίνιο θα βγάλει 2 εκ. ευρώ σε τέσσερις μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο ποσό για την παρουσία του στο Μουντιάλ για λίγα 24ωρα…

Όταν είσαι ο Ζοζέ Μουρίνιο, τότε όλα μπορούν να συμβούν! Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό και μάλιστα χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα…

Βλέπετε το brand name του ονόματος του, ξέρει να το «πουλάει» ακριβά. Το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο, RT, λοιπόν ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ζοζέ Μουρίνιο για το Μουντιάλ 2018, λίγους μήνες μετά την συμφωνία με τον Πέτερ Σμάιχελ.

Το RT προέρχεται από το Russia Today και έχει έδρα στη Μόσχα, ενώ έχει καταχωρηθεί ως αυτόνομη μη κερδοσκοπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της Ρωσίας μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τύπου και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι Ρώσοι λοιπόν θα δώσουν στον Ζοζέ Μουρίνιο 1.900.000 ευρώ μόλις για τέσσερις ημέρες παρουσία του στο ξεκίνημα της διοργάνωσης αφού στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ, ενώ η πέμπτη μέρα που θα δουλέψει θα είναι στον τελικό, όταν και θα κάνει τις αναλύσεις του μέσω δορυφορικής σύνδεσης!

Όλα βλέπετε είναι επιχείρηση και ο Μουρίνιο ξέρει πώς να την αξιοποίησει ώστε να είναι κερδοφόρα. Τώρα που είναι στο προσκήνιο και πουλάει... και μάλιστα ακριβά! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News