default-image

Εμβόλιμες επισκέψεις, σενάρια και στεγανά...

Ποδόσφαιρο
Εμβόλιμες επισκέψεις, σενάρια και στεγανά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχολιασμοί, "σφηνάκια" και... φειγ βολάν για ποδοσφαιρικά γεγονότα... εσωτερικού και εξωτερικού - Οι επαφές του ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά... της Σούπερ Λίγκα!

Την ώρα που ο Ινφαντίνο χαριετίζονταν με τον Πούτιν στο Κρεμλίνο, παίζοντας τάχα μπάλα μέσα στο γραφείο για τις ανάγκες της κάμερας και τον πρόεδρο της FIFA να δηλώνει ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι το καλύτερο, βγήκε η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (BKA) με έκθεση της για να τονίσει μέγα κίνδυνο ισλαμιστικής τρομοκρατίας κατά την διάρκεια του.

Όπως αναφέρει η “Bild”, η ΒΚΑ εκτιμά ότι ο κίνδυνος αυξάνεται λόγω της ύπαρξης πολλών οργανώσεων ισλαμιστών στην χώρα, αλλά και εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μαχητών του «Ισλαμικού Κράτους» με καταγωγή από την Ρωσία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου απασχολεί το ΙΚ ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της γερμανικής υπηρεσίας.

Ο ΠΑΟΚ στην κατοχή, η ΑΕΚ στην άμυνα!

Όσο το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται στο εμπορικό του κομμάτι, όπως ήδη συμβαίνει διεθνώς, τόσο οι έρευνες που αφορούν τις λεπτομέρειες του, θα αυξάνονται. Η νέα μελέτη του διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών (CIES) , παρουσίασε τις 100 ομάδες με την καλύτερη αναλογία ανάμεσα σε σουτ που έκαναν και δέχθηκαν προς την εστία στη διάρκεια της τρέχουσας  περιόδου. Η Πόρτο είναι η νούμερο ένα (258-68) και η Νάπολι στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (258-68). Από την Ελλάδα πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ (15ος), η ΑΕΚ 4η θέση  στα σουτ που έχει δεχτεί εντός περιοχής (3,27) ανάμεσα σε 35 πρωταθλήματα (δείχνουν τη δύναμη της αμυντικής λειτουργίας της, όσο κι υστερεί στην κατοχή, όπου δεσπόζει ως καλύτερη ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ, 9ος με 62,4%).

Με κίνητρα 14 ομάδες σε όλες τις ζώνες!

Όπως να το δεις η τρέχουσα σεζόν στη Super League έχει αρκετό ενδιαφέρον σε όλες τις "ζώνες"! Είναι αποκαλυπτικό έξι στροφές πριν το τέλος, καθώς  ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κι Ατρόμητος θα διεκδικήσουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Στο κάτω μέρος του πίνακα είναι η Λαμία, η Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης που θα δώσουν τις μάχες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αλλά υπάρχει ένα ακόμη γκρουπ και μάλιστα δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά ομάδες που ελπίζουν δυνατά να κατακτήσουν την πέμπτη θέση που μπορεί να προσφέρει έξοδο στα προκριματικά του Europa League, στην περίπτωση που το κύπελλο το κατακτήσει ένας εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Η απόσταση από την 5η έως την 11η θέση είναι μόλις τρεις βαθμοί… (Δηλαδή δεν είναι η Λάρισα που έχει σωθεί και ο Πλατανιάς…)

Το παιγνίδι γίνεται επικίνδυνο

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε με φέιγ βολάν με μηνύματα κατά του Σύριζα και της Ν.Δ., αλλά το πράγμα δεν έμεινε εκεί από τις κινητοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε η παρουσία τους, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ 3, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εισέβαλαν στο στούντιο, διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων, πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν "Ανεπιθύμητοι ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ", ενώ συνομίλησαν με στελέχη του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ 3». Και μετά τι έπεται;

 ...με "σφηνάκια"

Ο Εργοτέλης μπορεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στον πίνακα βαθμολογία και πολύ σύντομα, παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές του και με την ισχυρή ψυχολογική ώθηση που του προσέδωσε η «άλωση» ενός πολύ δυνατού αντιπάλου μέσα στα Περιβόλια.

-Έχει χρόνο "να μαζέψει τα κομμάτια της" η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, με την ξεκούραση σε αυτή την εμβόλιμη (Αχαρναϊκού γαρ), για να επανέλθει στις επιτυχίες της στο σούπερ ματς με την Παναχαϊκή την ερχόμενη Τρίτη.

-Το ότι η Παναχαϊκή έχει διπλό πέρασμα από την Κρήτη πρώτα από τον Εργοτέλη και αμέσως με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, τα αποτελέσματά της θα είναι ένα σπουδαίο κλειδί για τον στόχο του ΟΦΗ. Με την ίδια έννοια, πάντως κλειδί για την Παναχαϊκή είναι να περάσει αλώβητη από το μεγάλο νησί!

-Οι προτάσεις που ήδη δέχεται η ΠΑΕ ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά (γράψαμε ήδη πριν δύο εβδομάδες), είναι βελτιωμένες και κλιμακούμενες σε σχέση με τις αρχικές (+όροι, προϋποθέσεις).

-Η επίσκεψη μέλους της διοικούσας στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό, υπήρξε θετική, ενώ «πηγές» κάνουν λόγο για νέα πρόταση που ήλθε δια μέσω άλλης οδού και είναι στα χέρια παράγοντα του ΟΦΗ με τεράστια πείρα  στις αξιολογήσεις προσφορών. (Όλα αυτά με την άνοδο βεβαίως…)

-Αλήθεια ποιος παράγοντας ταξίδεψε με το πλοίο στην Αθήνα  σε ρόλο υψηλού διαπραγματευτή λόγω της γνωριμίας του με τον διευθυντή (χρόνια τραπεζώματα!), αλλά παραπέμφθηκε φυσικά στον καθ΄ ύλην αρμόδιο; Και τίνος γιος μετέφερε την παράλληλη πρόταση;

-Δυο γαργαλιστικά στατιστικά: 1. Σε κανένα από τα 118 προηγούμενα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού δεν είχε συμβεί να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με πέναλτι! 2. Σε όλες τις περιπτώσεις που ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, τον κέρδισε!

-Οι Αμερικάνοι (USA), έχουν ήδη βάλει χέρι σε πολλές εξελίξεις που αφορούν άλλες δραστηριότητες στο διαμέρισμα των «big». Πόλεμος!

-Κόψτε κάτι από τα σενάρια που συνήθως αναπτύσσονται από λάτρεις του είδους. Χρησιμοποιείστε το μυαλό σας, για να μην γίνεστε πρωταγωνιστές σε μια κακόγουστη σειρά ως «Απαράδεκτοι», ρίχνοντας και μια ματιά στα χαμηλής ανθεκτικότητας στεγανά σας.

- Ο Άρης πάντως, αν θυμάστε την περίπτωση Φουκάκη στις Σέρρες, είχε κάνει ντόρο ακριβώς γιατί θέλησε να τεστάρει το «ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκανε, πω, πω…).

«Στο ποδόσφαιρο έχουν μιλήσει και οι μουγγοί»! Πόσο δίκιο έχει ο Μελισσανίδης! Παλιά καραβάνα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News