Αθλητισμός

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ-3

Διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδας τους

Φώναξαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και εναντίον της απόφασης

Στα γραφεία της ΕΡΤ-3 στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα τους και η οποία επηρεάζει την προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι φίλοι του δικεφάλου του Βορρά θέλησαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα τους έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκεί φώναξαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και εναντίον της απόφασης που ελήφθη πρωτόδικα, ενώ αντιπροσωπεία τους (μέσα σε ήρεμους τόνους) ζήτησε να κάνει και παρέμβαση.

Μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ- Καρσίγιακα για τo Champions League του μπάσκετ, η ροή του προγράμματος της ΕΡΤ-3 διακόπηκε και οι φίλαθλοι της ομάδας προανήγγειλαν διπλό συλλαλητήριο!


Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα (μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ όπως ανέφεραν, παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα εκδικαστεί η έφεση) και την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους με πορεία - εν συνεχεία - προς την Τούμπα, όπου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σχόλια