Αθλητισμός

Βαζάκας: «Οι παίκτες μου αγωνίστηκαν με ψυχή»

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας.

Παρά την ήττα από τον ΟΦΗ, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια, ενώ για την ομάδα του Ηρακλείου τόνισε ότι μαζί με τον Άρη είναι τα φαβορί για την άνοδο.

Στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: «Ο ΟΦΗ μαζί με τον Άρη είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Είναι σοβαρή ομάδα με βάθος και βαριά φανέλα που πέρασε τα προβλήματά της και θα παλέψει με την Παναχαϊκή για τη 2η θέση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα μέσα στο Γεντί Κουλέ και έχεις τέτοια ψυχή και αντίδραση, δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε δυο τελικές και ένα γκολ, εμείς άλλες δύο, σαν φάσεις το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο απλά ο ΟΦΗ είχε την κατοχή.

Στο ημίχρονο είχα πει στα παιδιά να συνεχίσουν έτσι και στην επανάληψη. Ο ΟΦΗ είχε υπεροχή, σε εμάς βγήκε η κούραση, ενώ είχαμε τη φάση για το 1-1 με το δοκάρι. Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά εμείς είχαμε πάθος και τσαμπουκά. Έχουμε νέα παιδιά με μέλλον και τους έδωσα συγχαρητήρια. Για εμάς αυτό το ματς πέρασε και έρχεται ένα άλλο που είναι τελικός ο αγώνας στο Αίγιο. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο του».

Για την «μάχη» της παραμονής πρόσθεσε: «Το όριο πιστεύω θα είναι 38 με 39 βαθμούς. Θα δώσουν μεγάλη μάχη οι ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη, αλλά και από άλλες που είναι επάνω, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία. Εμείς ψάχνουμε τρεις νίκες και πιστεύω θα τις κάνουμε στην έδρα μας».

Τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννηση εκπροσώπησε ο Γιάννης Σταματάκης, που ανέφερε από την πλευρά του: «Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι όπως μας είχε πει ο προπονητής μας, κλείσαμε τους χώρους και αναγκάσαμε τον ΟΦΗ να παίξει με μεγάλες μπαλιές. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Σχόλια