Επιτυχίες για το Ταε Κβον Ντο της Χερσονήσου

Σπορ
Επιτυχίες για το Ταε Κβον Ντο της Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σπουδαίες διακρίσεις και μετάλλια είχε ο αθλητικός σύλλογος TAE KWON DO I.T.F Χερσονήσου, με τους αθλητές που συμμετείχαν για ένα τριήμερο (23-24-25 Φεβρουαρίου) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων.

Αναλυτικά έχουν ως εξής:

Μαραζάκη Δέσποινα:1η θέση στην κατηγορία νεανίδων TULL 3 DAN και 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων  sparring -52kg

Λατόνι Ντένις: 2η  θέση στην κατηγορία εφήβων sparring -70kg

Μαραζάκη Λευκοθέα: 2η θέση στην κατηγορία νεανίδων sparring -52kg και 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων TULL 2 DAN 

Γραμματικάκης Αντώνης: 3η θέση στην κατηγορία TULL 2 DAN

Φαιτάκης Εμμανουήλ: 3η  θέση στην κατηγορία εφήβων sparring -55kg

Φρόκου Κλοντιάν: 3η  θέση στην κατηγορία εφήβων sparring -65kg

Το σωματείο με ανακοίνωση του: «Συγχαίρει και τους αθλητές Ψυχογιουδάκη Εμμανουήλ, Χατζάκη Αγγελική, Στανισορ Αλεξία, Πετειναράκη Ευαγγελία και Ρουσάκη Μαριλένα που δεν κατάφεραν να διακριθούν αλλά μας εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. Συγχαρητήρια  σε όλους τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους κατάφεραν να τιμήσουν τον σύλλογο τους, τους γονείς τους,  και να κάνουν περήφανους όλους εμάς που είμαστε δίπλα τους και παρακολουθούμε τις προσπάθειες που καταβάλουν όλο τον χρόνο, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία  αλλά και την Κρήτη μας, για μια ακόμα φορά.

Μέσα από αυτές τις επιτυχίες, φαίνεται και είναι κατανοητό από όλους, το ήθος, ο σεβασμός, η πειθαρχία  η μεθοδική δουλειά, και  η άψογη τεχνική και αγωνιστική κατάρτιση των αθλητών που καλλιεργείται στον Α.Σ. Χερσονήσου, φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε 90 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και να φέρουν τον σύλλογο στην πρώτη δεκάδα στην γενική κατάταξη και πρώτο σύλλογο στην Κρήτη

Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και το προπονητικό Team, συγχαίρει  και εύχεται καλή πρόοδο και καλές επιτυχίες και πάλι, σε όλους τους αθλητές και ευχαριστεί όσους βοήθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Επόμενος μας στόχος, η πρόκριση για το παγκόσμιο τον Ιούνιο, και το παιδικό πρωτάθλημα το Νοέμβριο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News