Περιμένει τον Αντετοκούνμπο στην β΄ φάση ο Σκουρτόπουλος

Αθλητισμός
Περιμένει τον Αντετοκούνμπο στην β΄ φάση ο Σκουρτόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει το 6 στα 6 ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Αισιοδοξία για την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην β΄ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, μίλησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Μ.Βρετανία ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

"Πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά του ΝΒΑ, αλλά και με τους Μπακς στην περίπτωση του Γιάννη. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά από όλους, αλλά και από την ομάδα του Γιάννη. Νομίζω ότι στα παιχνίδια της επόμενης φάσης (σ.σ. τον Σεπτέμβριο) θα μας βοηθήσει και ο Γιάννης και άλλα παιδιά", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, επεσήμανε: "Για την άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, δεν έχω εξήγηση. Υπάρχει ένα άγχος που μας τρώει πάντα στα πρώτα λεπτά. Είπαμε στα παιδιά να παίξουμε απλά, ώστε να πάρουν το δρόμο τους τα πράγματα. Δεν αλλάξαμε τακτική, είχαμε απλά μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια παιδιά δεν παίρνουν πρωτοβουλία, αλλά εμείς τους ζητάμε να παίξουμε ελεύθερα, να το ευχαριστιούνται και να μην σκέφτονται τα πράγματα δύο και τρεις φορές".

Επίσης ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σημείωσε: "έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια. Από αύριο, ο καθένας πάει στο μετερίζι του. Όταν θα μαζευτούμε ξανά και, ελπίζοντας ότι θα 'χουμε κι άλλα παιδιά, θέλουμε να είμαστε καλύτερη. Όταν ξεκινήσαμε, υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση. Τώρα όμως έχει γίνει ένα πρώτο βήμα και θέλουμε να κάνουμε το 6/6 για να συνεχίσουμε αήττητοι στην επόμενη φάση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News