default-image

Μαγεία ξανά στη... Μικτή Ζώνη Highlights!

Απόψεις
Μαγεία ξανά στη... Μικτή Ζώνη Highlights!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, από όλες τις μάχες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μαζί με ρεπορτάζ, σχόλιο και κριτική στα πιο επίμαχα

Βραδιά συγκλονιστικών ποδοσφαιρικών παραστάσεων υπόσχεται και αυτή τη Δευτέρα (26/02/2018, 00:00),η «Μικτή Ζώνη Highlights» με τον Στέλιο Μαλτεζάκη στην Κρήτη TV.

Τα ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα, ο νωπός απόηχος από το Περιστέρι, η μάχη ζωής του Εργοτέλη στο «Ελ Πάσο», η επιστροφή του ΟΦΗ στη δεύτερη θέση της Football League, το δυναμικό πλεονέκτημα του Ηροδότου για άνοδο από τη Γ΄εθνική, η μοναξιά του Γιούχτα στην κορυφή και οι υψηλές παραστάσεις από την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στα Δύο Αοράκια, είναι υποσχόμενα από την εσωτερική μας επικαιρότητα.

Σχολιάζοντας με τον Γιάννη Καλιακάκη, η εκπομπή έχει μια ακόμη διαδρομή στο πλούσιο περιβάλλον των τεσσάρων μεγάλων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Όλα μαζί, γρήγορα και με τη μαγεία των γκολ, η μέγιστη απόλαυση από την Αγγλία και τον πρώτο φετινό τίτλο της Μάντσεστερ Σίτι (εύκολα 3-0 την Άρσεναλ στον τελικό του Λιγκ Καπ που διεξήχθη στο «Γουέμπλεϊ»), τη La Liga, την Bundesliga και τη Serie A! Επίσης αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με την αρχισυνταξία του Μανώλη Βαρδαλαχάκη και την ξεχωριστή αίσθηση του μπάσκετ και των σπορ, από την Νίκη Μηλιαράκη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News