Παπαδόπουλος: «Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά μετράει η νίκη»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά μετράει η νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει του Πανσερραϊκού, έστω κι αν δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα.

Έτσι, βρέθηκε ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στη σημασία της νίκης, επισημαίνοντας ότι υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και εγωισμός σε κάποια σημεία.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Μια δύσκολη νίκη, παρότι προσπαθήσαμε πριν το παιχνίδι και τις προηγούμενες ημέρες να επισημάνουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο, αν δεν προσπαθήσεις και δεν είσαι συγκεντρωμένος. Θα έλεγα ότι η εικόνα μας κάποιες στιγμές στο παιχνίδι, δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε. Παρόλα αυτά δε θα σταθώ σ’ αυτό το κομμάτι γιατί είναι δουλειά μου να το διορθώσω. Πήραμε ακόμη ένα τρίποντο σημαντικό, στην έναρξη του δεύτερου γύρου, που μας κρατάει στην δεύτερη προνομιούχο θέση. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με ένα επιθετικό σχηματισμό για την ομάδα μας. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχαμε πρόβλημα στο κέντρο, με την υπεραριθμία που είχε ο αντίπαλος. Παρά τις παραινέσεις να καλύψουμε αυτό το κενό, το μειονέκτημα που είχαμε στον άξονα, θα έλεγα ότι ο εγωισμός ορισμένων να σκοράρουν πιθανόν να είναι πιο μπροστά, μας δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Πρέπει παρόλα αυτά να πω μπράβο στους παίκτες για τη νίκη, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που τα δίνουν όλα για το στόχο τους και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ώστε πέρα από τις νίκες να έχουμε και καλύτερη εικόνα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να επηρέασε το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε προβλήματα: «Αυτό που νομίζω ότι μέτρησε, επειδή ακούστηκε ότι ο αντίπαλος είχε προβλήματα, ίσως να θεωρήθηκε ότι είναι εύκολο. Η πίεση, παίκτες του ΟΦΗ είναι, αν δεν αντέχουν την πίεση… Για αυτό είναι στον ΟΦΗ. Έτσι θα πάει από δω και πέρα. Πρέπει όλοι να αντέχουμε στην πίεση. Κυρίως θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε ότι κερδίσαμε. Αυτό μετράει. Πήραμε τρεις σπουδαίους πόντους».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Σημαντικό, ότι κερδίσαμε με αυτή την εμφάνιση, αλλά δε θέλω να σταθούμε σ’ αυτό. Η ομάδα κέρδισε, τα μικρά μας λαθάκια θα τα διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση. Αυτοπεποίθηση και καλό κλίμα υπάρχει, πάμε για το επόμενο ματς».

«Νίκες για την άνοδο»

Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Βαφέας υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κρατάμε τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Θέλουμε να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο να χαίρεται ο κόσμος».

Για την προσωπική του παρουσία ανέφερε: «Εγώ νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί ο προπονητής με εμπιστεύεται και σε άλλες θέσεις. Αισθάνομαι καλά, που μπορώ και βοηθάω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News