default-image

Ινσίνιε: «Οι άνθρωποι της Λειψίας με χλεύαζαν»

Ποδόσφαιρο
Ινσίνιε: «Οι άνθρωποι της Λειψίας με χλεύαζαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λορέντσο Ινσίνιε κατηγόρησε τον βοηθό προπονητή της Λειψίας, Ζολτ Λεβ, για ειρωνείες κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νάπολι με τη Λειψία. Η ιταλική ομάδα μπορεί να νίκησε με 2-0 στη Γερμανία, ωστόσο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, καθώς στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 1-3.

"Ο βοηθός προπονητής της Λειψίας με προκαλούσε συνεχώς", δήλωσε ο Ινσίνιε στο "Sky Sport Italia". "Με περιφρονούσε και μου έστελνε ειρωνικά φιλιά. Με χλεύαζε διαρκώς. Εφόσον είχαν σκορ πρόκρισης, θα έπρεπε να σεβαστούν τον αντίπαλο. Αυτός όμως δεν το έκανε".

"Δεν νομίζω πως η Λειψία έπαιξε καλά απόψε, αλλά είναι δίκαιο γι' αυτούς να προκριθούν, επειδή επικράτησαν στο πρώτο ματς. Είναι κρίμα, καθώς είχαμε προετοιμαστεί πλήρως και ήμασταν έτοιμοι για την πρόκριση, αλλά η προσέγγισή μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν τελείως λάθος. Ειδικά το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν απαράδεκτο".

"Απόψε δείξαμε τον χαρακτήρα και την ψυχή μας. Παλεύουμε με κάθε αντίπαλο, ανεξαρτήτως σκορ. Είναι κρίμα που αποκλειστήκαμε, αλλά στο πρώτο παιχνίδι κάναμε τεράστια λάθη", πρόσθεσε.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News