Αθλητισμός

Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν ξέχασαν τα θύματα της Θύρας 7

37 χρόνια από το θάνατο 21 ανθρώπων

"ΘΥΡΑ 7"

Σήμερα (8/2) συμπληρώνονται 37 χρόνια από την τραγωδία της 8ης Φλεβάρη του 1981, όταν 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα σκαλιά της Θύρας 7.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την ημέρα μνήμης της ερυθρόλευκης οικογένειας:

"Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης για εμάς, για όλους στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Οι 21 φίλαθλοι που έχασαν τη ζωή τους, τόσο άδικα και πρόωρα, θα είναι πάντα μαζί μας, στις καρδιές και στις μνήμες μας, αλλά και σε κάθε αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε σπορ. Πάντα παρόντες".

ΑΕΚ μπορεί να πανηγύριζε τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, όμως δεν μπορούσε να ξεχάσει τους νεκρούς της Θύρας 7, ακριβώς σαν σήμερα πριν 37 χρόνια. Άλλωστε, ένα από τα θύματα εκείνο το μοιραίο μεσημέρι ήταν φίλος της Ένωσης...

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook έστειλε το δικό της μήνυμα για να τιμήσει τη μνήμη τους, τονίζοντας πως χρέος όλων είνάι να μην ξεχάσουμε και με σεβασμό στο ποδόσφαιρο να μην το ξαναζήσουμε.

"21 ψυχές χάθηκαν! 21 νέοι άνθρωποι έφυγαν άδικα! Χρέος όλων να μην ξεχάσουμε και με σεβασμό στο ποδόσφαιρο να μην το ξαναζήσουμε!", αναφέρει το ποστάρισμα της ΑΕΚ.

Σχόλια