default-image

Πέρασε στους «16» η ΤΣΣΚΑ, 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα

Αθλητισμός
Πέρασε στους «16» η ΤΣΣΚΑ, 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση για τους "16" του Europa League είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς νίκησε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στη Ρωσία.

Το πρώτο το ματς στη Σερβία είχε ολοκληρωθεί χωρίς γκολ, ενώ ο ήρωας για τους γηπεδούχους ήταν ο Αλάν Τζαγκόεβ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45αλέπτου με πλασέ από κοντά.

Μοιραίος για τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο Μοχάμεντ Μπεν, καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 90ό λεπτό.

Βρέθηκε μόνος λίγο έξω απ' τη μικρή περιοχή του Ίγκορ Ακινφέεβ, έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά ήταν άστοχος, με τους Σέρβους να χάνουν την ευκαιρία να... κλέψουν την πρόκριση, καθώς ουσιαστικά αυτή ήταν η μόνη τους πραγματική ευκαιρία στο ματς.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (5-3-2): Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Βάσιν (27' Ναμπάμπκιν), Κουτσάεβ, Νάτχο, Τζαγκόεβ, Βέρνμπλουμ, Βιτίνιο (77' Μιλάνοφ), Μούσα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Στόικοβιτς, Σάβιτς, Λε Ταλέκ, Ρόντιτς, Ντόναλντ (78' Σρνιτς), Γιόβιτσιτς (88' Ράτσιτς), Κρστίτσιτς, Μπεν, Ράντονιτς (88' Άτζιτς), Πέσιτς.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News