Οι "επαναστάτες" εκτελεστές του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Οι "επαναστάτες" εκτελεστές του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη αυτή η συγκυρία στον ΟΦΗ μοιάζει με έναν εξαιρετικό συγχρονισμό. Έπρεπε να συμβεί όλη αυτή η παλινωδία στην ομάδα, που έφτασε μέχρι σημείου να απειληθεί με λουκέτο, για να λάμψουν τα αστέρια της!

Να φύγουν παίκτες που είχαν την μεγάλη ιδέα του βασικού, χωρίς αποδοτικότητα, για να πάρουν τα πράγματα πάνω τους, παίκτες που είτε ήταν του πέρα κάμπου, είτε και με εισήγηση αποχώρησης…

Τη λέμε «περίοδο Μάνου», αυτή που ανέδειξε το εκ φύσεως πρωταγωνιστικό προφίλ του ΟΦΗ, φιγουράροντας αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση των σκόρερ, όχι μόνο της Football League, αλλά και όλων των εθνικών μας πρωταθλημάτων!

Φυσικά δεν είναι ο μόνο ο Μάνος, είναι κι ο Κουτσιανικούλης κι όλοι οι συμπαίκτες. Μαζί και Μάνος, κινείται σαν τρένο ο ΟΦΗ πάνω στις ράγες της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα. Και αυτό το «μαζί» αφορά τους πάντες γύρο από την ομάδα και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο της, τον οποίο ορθά παρακινεί -εν όψει Πανσερραϊκού- η διοίκηση να γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο, σε σημείο να μην πέφτει ούτε καρφίτσα.

Από το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, με το χατ-τρικ επί του ΑΟΧ Κισσαμικού, όταν αυτοί οι παίκτες κλήθηκαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, ο Μάνος πέτυχε ως τώρα τα 12 από τα 13 του γκολ (το άλλο… στις 12-11 στο περιβόητο 6-0 με τον Αιγιανιακό)! Σε αυτό το διάστημα που ο ΟΦΗ έχει δώσει οκτώ ματς, δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα, με τον Απόλλωνα Λάρισας. Σημάδεψε όμως και κει δοκάρι κι ήταν ο καλύτερος. Σερί στα γκολ σε τέσσερα και μετά σε τρία συνεχόμενα ματς.  

Και μαζί και Μάνος και Βασίλης!!!

Βασικό πρόσωπο όμως στο «μαζί», δεν μπορεί να είναι άλλο από το πρόσωπο του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Φανταστικός κι απορείς γιατί αυτός ο παίκτης δεν «υπήρχε» πριν την επανάσταση... του Πρωτοδικείου! Βγάζει τόση ωριμότητα στο παιγνίδι του, που ζεσταίνει την κερκίδα αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τους φιλάθλους.

Ο «Κούτσια» ακριβώς στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει ρεκόρ εκτελεστικής δεινότητας με 5 γκολ που ποτέ δεν έχει να σκοράρει τόσο σε αυτή την κατηγορία. Βγάζει μάτια στο παιγνίδι του και με τις ασίστ, ή τις συνεργασίες με τους επιθετικούς… Απώλειες ναι των Ορτέγκα και Μάρτος, αλλά τυχερές. Για τον Κουσκουνά;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News