default-image

Τα "φώτα" στη Σεβίλλη αλλά υπάρχει και το Σαχτάρ-Ρόμα

Ποδόσφαιρο
Τα "φώτα" στη Σεβίλλη αλλά υπάρχει και το Σαχτάρ-Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται απόψε ο "κύκλος" των πρώτων αγώνων για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ακόμη σημαντικά "ζευγάρια". Η Σεβίλλη θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σαχτάρ Ντόνετσκ τη Ρόμα, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο...

Οι δύο φιλοξενούμενες προβάλλουν ως τα φαβορί και θα προσπαθήσουν να "σπάσουν" τις έδρες με το... καλημέρα, όμως και οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Τα βλέμματα πέφτουν περισσότερο στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης απέναντι στη Σεβίλλη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπλιντ, Φελαΐνι και Ιμπραΐμοβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ράσφορντ, Ερέρα και Πογκμπά.

Από την άλλη, για την ισπανική ομάδα την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η παρουσία των Κορχία, Μπανέγκ και Κορέα, που αποτελούν τα... ερωτηματικά για την τεχνική ηγεσία.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σαχτάρ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα "έδρα". Στο... απουσιολόγιο είναι ο αρχηγός Ντάριο Σρνα λόγω τιμωρίας, ενώ ο Μαλίσεφ δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς είναι τραυματίας. Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει για τον Μπερνάντ, που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις.

Αρκετά προβλήματα για τη Ρόμα, με τους Πελεγκρίνι και Κάρσντορπ να βρίσκονται εκτός δράσης, ενώ οι Γκοναλόνς και Φλορέντσι είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

Το πρόγραμμα των αποψινών αγώνων:

Σήμερα (21:45)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα

Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News